2777
2789

ماشینمونو دیروز بردن پراید بود ،به جز یه عالم وسایل که تو ماشین داشتیم متاسفانه پول نقدم بود 😭 حالا اونا بیخیال فقط ماشین پیدا شه  ،عصای دستمون بود ،شوهرم باهاش میرفت سرکار میمومد 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا پارک بوده؟😐

دو دقیقه از پارکینگ دراوردیم،رفت نون خرید گذاشت سر خیابون  سر دو دقیقه بردن

آخی بخدا خیلی ناراحتت شدم عشقم امیدوارم زود پیدا بشه و خدا کمکتون کنه عزیزم لطفا پیدا شد خبر بده شاد ...

مرسی گلم خیلی سخته بخدا بی وسیلگی ،پولم نداریم بخریم 

عزیزم من برای یک کاربرا یبار کامل توضیح دادم برای شی گمشده چیکار کنه. مفصله.اگه تاپیکش را پیدا میکر ...

ممنون

اخ اخ ملت حروم خوری براشون مث اب خوردن شده ایشالا پیدا میشه اینو بخون من سند خونه گم کردم پیدا شد ...

مرسی عزیزم ،امروز شوهرم ماشین داداشمو گرفت بره بگرده شاید پیدا کنه ،😭

ماشین پیدامیشه غصه نخور  یکی از اشناهامون پلیسه میگه بیشترا باهاش میرن قاچاقی چیزی میکنن ولش م ...

اره میدونم لختش میکنن 😭خدا کنه باز پیدا شه

مرسی گلم خیلی سخته بخدا بی وسیلگی ،پولم نداریم بخریم 

میدونم بخدا درکت میکنم امیدوارم به حق خون تک تک شهدای اسلام و سرورشون امروز فردا خبرای خوبی بشنوی و دلت شاد بشه خواهر جون

میدونم بخدا درکت میکنم امیدوارم به حق خون تک تک شهدای اسلام و سرورشون امروز فردا خبرای خوبی بشنوی و ...

مرسی عزیزم ،بخدا امروز تو اگاهی با شکم حامله میگشتم ،انقدر دیشب گریه کردم چشام باز نمیشد