2777
2789

یه وقت آبروم نره😑😑

اگه واقعا خودتون تونستین بفهمید کی پروفایلتونو دیده بگید . منم از این تبلیغایه الکی که میگن فلان کار رو بکن تا بفهمی کی پروفایلتو دیده زیاد دیدم

هیچکی منو دوست نداره منم هیچکی رو دوست ندارم، این به اون در    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

نه بابا 

اونا هم که میگن این برنامه ها و رباتا همش چرته شنیدم

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️

من یه رفیقی دارم باهاش سر بی احترامی هاش قهرم یکی دو بار رفتم پیجشو دیدم دفعه بعدش دیدم داره از رفیق میگه و کاری که با من کرده فهمیدم داره سر زدنامو میبینه چون میدونست فالوش نکردم.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
من یه رفیقی دارم باهاش سر بی احترامی هاش قهرم یکی دو بار رفتم پیجشو دیدم دفعه بعدش دیدم داره از رفیق ...

شاید همینجوری شانسی گفته

چون معمولن در همچین شرایطی پیج های همدیگرو چک میکنیم

درود میشه اما از 100 مورد که ببینن شاید 70 درصد و بشه فهمید

جدی میگی؟😶😶

چجوری میشه فهمید

شاید همینجوری شانسی گفته چون معمولن در همچین شرایطی پیج های همدیگرو چک میکنیم

بعید میدونم چون چند وقتی بود اصلا سراغ پیجش نرفته بودم چهار پنج ماه میشد تا اون موقع پستی در این باره نبود ولی تا رفتم دو سه رو بعدش پست گذاشت 

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
جدی میگی؟😶😶 چجوری میشه فهمید

بله جدی

اگر شخصی که میخواد بفهمه کی دیده پروفایلشو

موبوگرام داشته باشه 

گزینه ای هست در موبوگرام که نوشته :چه کسانی پروفایل من را مشاهده کرده اند 

اینجوری میشه فهمید

بله جدی اگر شخصی که میخواد بفهمه کی دیده پروفایلشو موبوگرام داشته باشه  گزینه ای هست در م ...

امیدوارم شوخی کرده باشی مگرنه آبروم میره😫😫