2777
2789
عنوان

قیمت امروز طلا

328 بازدید | 14 پست

ممنون میشم

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘

از گوگل جان بپرس😁

خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم  ان شالله همیشع سلامت باشید ❤                                                                                                   اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن  میدونم ک  دلم نمی شکنی اقا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرچ کن  میاد

قیمت دیروز هس 

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
چقدر گرووون شده...بچها بنظرتون من حلقه نقره بخرم سرویسم فعلا نخرم طوریه؟

اگه برنامه خرید داری الان بخری بهتر از فرداس. شاید یکم بالا پایین بشه اما کلااا سیر صعودی داره. ارزونتر بردار اما بخر در کل. متناسب جیبت بخر

والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)
اگه برنامه خرید داری الان بخری بهتر از فرداس. شاید یکم بالا پایین بشه اما کلااا سیر صعودی داره. ارزو ...

اوهوم...سرویسو ک اصلا نمیشه طرفش رفت...اگ نهایت حلقه بردارم...انگشتر نشون ک طلا میارن برام...ولی حلقه رو نمیدونم چ کنم..یه مدل نقره هم اومده آبکاری طلا داره روش