2777
2789
عنوان

دعا

185 بازدید | 15 پست

کاربران عزیز نی نی سایت ...

شما رو به فاطمه زهرا قسم میدم که برای مامانم دعا کنید .

علائم سرطان التهابی سینه داره

مامانم خیلی سختی کشیده تو زندگیش اگه زبونم لال واقعا سرطان داشته باشه دووم نمیاره ...

شانس زنده موندن این نوع سرطان فقط ۵ساله

من تک فرزندم به جز خدا و پدر و مادرم تو این دنیا هیچکسو ندارم...

شما رو به حضرت عباس دعا کنید که به حق ۱۴ معصوم تا۱۴ سال دیگه حداقل زنده باشند.

اگر دعایی بلدید که معجزه میکنه برام بگید

التماس دعا دارم از همگی

من یه تک فرزندم که تو این دنیا به جز خدا و پدر و مادرم کسی رو ندارم. تمام راه‌ها به روی من بسته شده و جز دعای شمایی که نمیشناسم و اصلا نمیدونم کی هستید دستم به جایی بند نیست. منه تک فرزند تنها وایستادم جلوی کوهی از مشکلات. خدا میخواد مامانم رو ببره پیش خودش ولی نمیدونه که اگه مامانم بره بابام طاقت نمیاره و زندگی من نابود میشه . خواهش میکنم ازتون دعا کنید تو این دنیا ما هیچکس رو نداریم که برامون دعا کنه... من چشمم به دعای های شماست خواهش میکنم ازتون... و حالا پدرم از پا در اومده !!! اون از مامانم ... این از پدرم ... من موندم ! 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انشالله که به حق فاطمه زهرا مادرت سالیان سال زنده باشن و این بیماری به سلامت از سرش بگذره

عزیزم شما رو به خدا دعا کنید که این علائم طبیعی باشه و ربطی به سرطان نداشته باشه باورنمیکنید از دیشب که متوجه شدم این علائم مربوط به سرطان ۱ کیلو کم کردم.

تو رو خدا دعا کنید با دل پاکتون

من یه تک فرزندم که تو این دنیا به جز خدا و پدر و مادرم کسی رو ندارم. تمام راه‌ها به روی من بسته شده و جز دعای شمایی که نمیشناسم و اصلا نمیدونم کی هستید دستم به جایی بند نیست. منه تک فرزند تنها وایستادم جلوی کوهی از مشکلات. خدا میخواد مامانم رو ببره پیش خودش ولی نمیدونه که اگه مامانم بره بابام طاقت نمیاره و زندگی من نابود میشه . خواهش میکنم ازتون دعا کنید تو این دنیا ما هیچکس رو نداریم که برامون دعا کنه... من چشمم به دعای های شماست خواهش میکنم ازتون... و حالا پدرم از پا در اومده !!! اون از مامانم ... این از پدرم ... من موندم ! 

مشکوک به سرطان یا داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟الهی بحق امام زین العابدین شفا بگیره چله زیارت عاشورا حقشناس ردخور نداره خیلیا برای سرطان گرفتندوخوب شدن وچیزی نبوده

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
عزیزم شما رو به خدا دعا کنید که این علائم طبیعی باشه و ربطی به سرطان نداشته باشه باورنمیکنید از دیشب ...

فدات بشم عزیزم

به خدا سر نماز خیلی دعا کردم

میفهمم چه حالی داری

برادر خودمم مریضه

ایشالله که اصلا سرطان نباشه

و به زودی یه خبر خوش بهمون بدی که هیچی نبوده

فدات بشم عزیزم به خدا سر نماز خیلی دعا کردم میفهمم چه حالی داری برادر خودمم مریضه ایشالله که اصل ...

بزرگواری کردین . انشالله مریض شما هم شفا پیدا کنه بحق امام حسین . شما رو به امام رضا قسم منو فراموش نکنید و با دل پاکتون دعا کنید. تو این دنیا به جز خدا و پدر و مادرم هیچکسو ندارم . نه خواهری نه برادری نه مادربزرگی نه عمه ای ... هیچکی.

گفتین دعا کردین برام خیلی آروم شدم توروخدا بازم دعا کنید برام.

من برای برادر شما و حاجت های خود شما دعا میکنم.

فراموش نکنید توروخدا

بزرگواری کردین . انشالله مریض شما هم شفا پیدا کنه بحق امام حسین . شما رو به امام رضا قسم منو فراموش ...

به خدا با دل شکسته برات دعا کردم،همینکه اسم مادرت رو آوردی دلم شکست

هیچ وقت یادم نمیره

تا روزی که خبر خوش انشالله بشنوی

خدا پدر و مادرت رو برات 120 سال نگه داره

براش صلوات میفرستم

به خدا با دل شکسته برات دعا کردم،همینکه اسم مادرت رو آوردی دلم شکست هیچ وقت یادم نمیره تا روزی که ...

قوربون محبت شما. ایشالله به تمام خواسته هاتون برسید و خدا خودش یار و پشتیبان شما باشه . اجرتون با خدا... بزرگواری کردین... فراموشتون نمیکنم

قوربون محبت شما. ایشالله به تمام خواسته هاتون برسید و خدا خودش یار و پشتیبان شما باشه . اجرتون با خد ...

فدات بشم عزیزم

منم همینطور

انشالله به حاجت دلت برسی

برای مادرت هم نگران نباش

خدابزرگه و از دل آدم خبر داره

انشالله که همه این علایم طبیعی هست و هیچ خبری از سرطان نیست

عزیزم ۷۰تا سوره حمد یکجا براش بخون انشالله که تاثیر داشته باشه به حق محمد وال محمد که شفا پیداکنن

خواهش میکنم دعا کنید. تو این دنیا فقط من  هستم که واسه مامانم دعا میکنم کسی رو نداریم . توروخدا  شما به حال من دعا کنید اجرتون با خدا

خواهش میکنم دعا کنید. تو این دنیا فقط من  هستم که واسه مامانم دعا میکنم کسی رو نداریم . توروخدا ...

عزیز دلم خدا بزرگه  من خودم الان دوسال هست درگیر مریضی شوهرم هستم یک مریضی سخت ولاعلاج فقط امید به لطف خدا ست که میتونم روحیم روحفظ کنم امیدوار باش منم از صمیم قلبم دعامیکنم براش   برای خداغیرممکن وجود نداره 

🌹🌹🌹 برای فرج نزدیک امام غریب وتنهامون صلوات بفرستید💝💝💝