2777
2789
عنوان

وام ازدواج

98 بازدید | 8 پست

سلام

کسی هس ک امسال برای وام ازدواج

ثبت نام کرده باشه ؟؟؟

لطفا بگین چ بانکی ؟؟؟

چ تاریخی ثبت نام کردین ؟؟؟

چ تاریخی اسمتون در اومد و نوبتتون شد ؟؟؟

خدایا شکرت ... ❤🌹
سلام من دوستم امسال ثبت نام کرد بانک ملی حدود ی ماه طول کشید پولش واریز شد  

میشه ازش بپرسی تاریخ دقیقشو

چ تاریخی ثبت نام کرد ؟؟؟  

چند روز بعد از ثبت نام جوابش اومد ؟؟؟؟

لطفاااااا  

خدایا شکرت ... ❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه ازش بپرسی تاریخ دقیقشو چ تاریخی ثبت نام کرد ؟؟؟   چند روز بعد از ثبت نام جوابش اومد ؟؟؟؟ ...

عزیزم پرسیدم چون آشنا داشتن همون روز که ضامن بردن براشون ریختن منم سال 97 آشنا داشتم همون روز گرفتم اما همسرم یک ماه دقیقا طول کشید تا براش واریز کردن 

کاش منم اشنا داشتتتتم 😭😭😭😭

سلام عزیزم شما بالاخره جواب ثبت نامت اومد ؟چیکار کردین گرفتین وامتونو ؟
منم ثبت نام کردم  بانک ملی ی ماه طول کشید جوابش اومد رفتم بانک مدارک بردم گفت باید بره تایید بشه بعد بیاد پرسیدم چقدر طول میکشه مهلت من تا 17 هستش گفت نمیدونم کی جواب بیاد ولی نگران اون تاریخش نباش ما خودمون اوکیش میکنیم ولی بازم نگرانم نکنه خدایی نکرده زمانش بگذره نمیدونم چیکار کنم برم دوباره بانک یا ن

سلام عزیزم شما بالاخره جواب ثبت نامت اومد ؟چیکار کردین گرفتین وامتونو ؟ منم ثبت نام کردم  بانک ...

سلام ثبت نام کردم ملی هنو ی ماه نشده

ن جوابش نیومده هنو

شما چ تاریخی ثبت نام کردی دقیقا و چ تاریخی جوابش اومد کدوم شهر هستین ؟؟

من مشهدم

خدایا شکرت ... ❤🌹