2777
2789

دکتر قبلا متفورمین داده بود دیروز ظهر بعد غذایکی خوردم دهن و لبام خشک میشه چیکارکنم؟

تازه دکتر گفته روزی دوتا

بعدشم من تو اقدامم بدنسازی هم میرم بنظرتون ترک کنم البته 5ماهه تو اقدامم و خبری نیست دیگه رفتم بدنسازی پریودم به شدت نامرتب و دوسه ماه یه باره

واقعا راهنمایی میخام هیچی نمیدونم 

بنظرتون با متفورمین باردار میشم آزمایشای قبل بارداریم همه چیش درست بود فقط سونو میگه pco

هستم 

فولیک اسیدو کی بخورم؟

وکسن کزازو کی بزنم کلا قبل بارداری چیکارا باید بکنم چیا بخورم 

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

عزیزم ببخشید من جواب سوال شما رو نمیدونم اما پریودی های نامرتب ممکنه تنبلی تخمدان بشه من الان به شدتدس ی ن ه ام درد میکنه اما هیچ اتفاقی نیفتاده

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره یه مدت ورزش هایی بری که تحرک بیشتری داره مثل ایروبیک یا رقص.منم بخاطر تنبلیم رفتم قبلا اگ چن ماه یبار پری میشدم شده بود هرماه که دیگه ادامه ندادم

ولی خیلی بترسین از اینکه،اونی که دوستش دارین حس کنه تنهاست...!   عشق يعنی : هربار كه نگاهش ميكنی به انتخابت مطمئن تر بشی!                        یه وقتاییم هیچ حرفی نداری فقط صداش میکنی ک بودنشو حس کنی...!                
منم متفورمین وپروژسترون مصرف میکنم ولی هنوز از چهارشنبه من پریود نشدم نگرانم

من تازه شروع کردم ولی خیلی لبام خشک میشه

من هفتم‌ موعد پریودیم بوده تا الان که خبری نیست 

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
عزیزم ببخشید من جواب سوال شما رو نمیدونم اما پریودی های نامرتب ممکنه تنبلی تخمدان بشه من الان به شدت ...

مال منم همینطوره

مال منم همینطوره

واقعا مثلا من شاید دو سه ماه نشم ولی ماه بعدش بشم حالا چیکار کنم 

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
واقعا مثلا من شاید دو سه ماه نشم ولی ماه بعدش بشم حالا چیکار کنم 

نمیدونم والا خیلیا از متفورمین نتیجه‌گرفتن و مرتب شدن

نمیدونم والا خیلیا از متفورمین نتیجه‌گرفتن و مرتب شدن

یعنی منم میتونم بدون رفتن دکتر متفورمین بخورم

بهترین دارویی ک دیدم و تجربه کردم واسه تخمدان پلی کیستیک قرص سیپروترون کامپاند 

نه بابادوسال مصرف کردم شکم پهلو آوردم 

اعصابمم به شدتتتت به ریخت هنوزم که هنوزه از عوارضش دارم رنج میبرم آخرم خوب نشدم

یعنی منم میتونم بدون رفتن دکتر متفورمین بخورم

اول سونو بده مطمئن شو

اول سونو بده مطمئن شو

ممنون عزیزم