2777
2789
عنوان

بی بی چک رودس !

1336 بازدید | 20 پست

سلام به همه. کسی میدونه بی بی چک رودس حساسیتش چقدره؟؟ من استفاده کردم زیر 10 مین هاله ضعیف انداخته که تو عکس معلوم نیست فقط خودم میبینم! از تهوع هم دارم میمیرم. خاستم بدونم باردارم یا چیز دیگه ایه اینجوری شد. خواهشا کمکککک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره من دقیقا قبل موعدم تهوعم شروع شد تا پایات هفته ۱۶

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
من 4 روز مومده پری ام. بی بیزدم صبح منفی بود😔

زود زدی یه روز بعد موعد بزن انشالله بارداری 

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
من زدم درست بوده چقدر از موعدت گذشته؟؟

برا من یه کم عجیب غریبه. 2 روز مونده به پری اقدام داشتم بعد 4 روز پری شدم و 5 روز پاک شدم !! 4 روز پیش مدیکور هاله خیلی کمرنگ انداخت حالام رودس محوه!! نباید الان پررنگ میشد؟؟

برا من یه کم عجیب غریبه. 2 روز مونده به پری اقدام داشتم بعد 4 روز پری شدم و 5 روز پاک شدم !! 4 روز پ ...

عزیزم با این حساب احتمال باردلری کمه چون از تخمک گذاریت گذشته بوده اگر میتونی یه ۱۰روز صبر کن بیبی بزن پررنگ نشد برو سونو ودکتر متخصص

من استفاده نکردم من مدیکور استفاده کردم من صبرم زیاده قراربود۳فروردین پریودشم ۲۰فروردین بی بی زدم ...

آفرین درستشم همینه باید صبر کرد بدون استرس😊

خانوما توروخدا منو خیلی دعا کنین خدا بهم بچه سالم بده مشکلاتم کلی شده