2777
2789
عنوان

بچه هااا یه سوال🤔

85 بازدید | 11 پست

کسی که  فوشای ناموسی..به زن یاخواهری یکی بگه...ویه نفری صداشو ضبط کنه...ایا توی دادگاه میتونه ازش استفاده کنه یاخیر...

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستین🤲بخدا این ۸ساله توحسرت بچه دارشدنم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر

یعنی یکی بهم زنگ زده..وپشت سریکی فوش ناموسی گفته...منم صداشو ضبط کردم...وواسه اون طرف بفرستم...میتونه ازش شکایت کنه یاخیر

چون برایکی ازدوستام این مشکل پیش اومده..ومیترسه نکنه ازش شکایت کنه اونطرف...

یعنی یکی بهم زنگ زده..وپشت سریکی فوش ناموسی گفته...منم صداشو ضبط کردم...وواسه اون طرف بفرستم...میتون ...

این چه کاریه دختر. ن اینجوری ک نمیتونه ثابت کنه. اما چرا خودتو میندازی تو دردسر اخه 

این چه کاریه دختر. ن اینجوری ک نمیتونه ثابت کنه. اما چرا خودتو میندازی تو دردسر اخه 

بقران...مثال زدم...مگه ازخدانمیترسم...چندخونواده رو بدبخت کنم..بخدا من کسی بهم سیلی میزنه..میگم دست دردنکنه...چون خیلی ادم ترسوی هستم...وازخونواده ی هستم..که دنبال مشکل اصلا نیستن

دوستم.. شوهرش پشت سریکی حرف ناموسی زده..واون طرف صداشو ضبط کرده وواسه اون اقا فرستاده..اونم تهدید کرده.که من میرم شکایت میکنم