2777
2789
عنوان

خواهرندارم دلم شکسته میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 31 پست
حتی دکترم تشخیص نداده امروزازوختی رفته پیش دوستش میگه دستوپام‌گزگزمیکنه دوستم‌گف توام ام اس داری&nbs ...

وا من فکر کردم دکتر بهش گفته😐گزگز پا هزاران علت داره من خودم گاهی وقنا پای چپم بی حس میشه 

مرگ تمدن ها زمانی فرا می رسد که بزرگان مردم به پرسش های جدید آن ها پاسخ های  کهنه و تکراری می دهند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینومیگم به خداانقدگریه کردم‌ خودشم همش گریه کرد 

نه بابا چیزیش نیست فکر الکی کرده میترسه گزگز مال استرسه و سرپا وایستادن زیاد

مرگ تمدن ها زمانی فرا می رسد که بزرگان مردم به پرسش های جدید آن ها پاسخ های  کهنه و تکراری می دهند 
خداازدهنت بشنوه دوستم میشه دعاش کنین

خیالت راحت داداشت از استرس فکر زیاد اینطوری شده چون خود منم این حالات دارم باید ارامش داشته باشه  باشه عزیزم دعا میکنم حتما چیزی نیست

میگه امروزهرچی امپول زدم هیچی حس نکردم

علت های زیاد داره هر بی حسی که ام اس نیست به جای فکر و خیال یه دکتر خوب در زمینه مغز و اعصاب پیدا کنید نعاینه بشه کدوم شهری؟من یه ذکتر متخصص عالی میشناسم

خیالت راحت داداشت از استرس فکر زیاد اینطوری شده چون خود منم این حالات دارم باید ارامش داشته باشه &nb ...

ممنون بابت حرفات.یه ماه پیش گلاب بروتون اسهال بودخونی کرونای خفزفم گرفته دکتره فوری گف کلونوسکوپی بدش گف پان کولیدروحیشوباخت رف دکتردیگه گف فعلااین ماه بیا واس همون همش میگه همه بیماری هارومن گرفتم

ممنون بابت حرفات.یه ماه پیش گلاب بروتون اسهال بودخونی کرونای خفزفم گرفته دکتره فوری گف کلونوسکوپی بد ...

این دکتره خیلی معروف گفته چرازودرفتی کلونوسکپی بایداین ماه معاینه بشه ..امروزم اینطورز به خداداغونم

این دکتره خیلی معروف گفته چرازودرفتی کلونوسکپی بایداین ماه معاینه بشه ..امروزم اینطورز به خداداغونم

همه که ام اس نمیگیرن 

کلا منم هرکی بیاد پیشم راجبه بیماریش بگه منم حس میکنم اونو دارم

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت