2777
2789
عنوان

قانون جذب یها بیاید😍😍😍😍

217 بازدید | 27 پست

عاشق خوندنه تجربه های قانون جذبم چون خیلی انرژی میگیرم با خوندنشون.

بیاید همه از جذب هاتون هر چند کوچیک یا بزرگ بگید تا انرژی خوب بگیریم😍😍😍😍😍😍

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨

با کدوم استاد دنبال میکنی؟ 

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من که سه ماه و نیم در حال انجام جزب یه موضوعی بودم به صورتی که دیگه اصلا برا خودم میدیدمش و اصلا مطمئن بودم برا منه شک نبود 

ولی ماوسفانه جزب نشد🙃 منم کلا گزاشتم کنار چون بهدش باورم نمیشد چون انقدر امید و جملات تکیدی برا خودم کردع بودم اصلا انتظارش نداشتم نشه

گفتم دیگه چرا به خودم امید الکی بدم که بعدش اگه نشد ضربه بخورم

من فایل تغییر رنگ چشم گرفتم به سبز چشای خودم عسلیه بعد یه مدتی دوست پسرمو که دیدم گفت چشات سبز شده اینم بگم هنوز وقت نکردم از فایل استفاده کنم فقط زیاد تو این مدت به رنگ چشم سبز فک کردم و عکس نگاه کردم و همش خودمو با چشم سبز تصور کردم

اینهمه ازاین قانون حرف میزنین به چی رسیدین بگین بدونیم

قانون جذبمتحان کنید
اینقدر قدیمیا میگن لفظ نیارین اتفاق میفته چی بوده پس
واقعیت من تو زندگیم دیدم شماهام فکر کنید میبینید ک ی چیزایی تو زندگیتون بوده و دیده شده و یادتون میاد

اینهمه ازاین قانون حرف میزنین به چی رسیدین بگین بدونیم

کائنات یه مدیر داره و شما هر چی بخواین اون مدیر مهر تایید میزنه حالا این مدیر تو یه اتاق مجلل نشسته و منتظر که به درخواستهای ما نهر تایید بزنه یه منشی داره
منشی اون قدرت مطلق ذهن ماست
هر چیزی که در ذهنت بسازی بهش توجه کنی اون کننده کار مهر تایید میزنه بلا استثنا

شما از صبح بشین به غم و غصه و بی عشقی و هزار کوفت و زهر مار منفی فکر کن
آهنگ غمگین گوش کن
تلویزیون فیلم غمگین ببین
همش زوم کن رو طلاق رو خیانت رو غیبت و ...
اون وقت فک نمیکنی همه اینا جذبت شده و برات اتفاق افتاده یکم دقت کن 

فقط بهش فکر کردی یا کار دیگه هم کردی

رو برگه نوشتم زدم جلو چشممم

و توی صفحات کتابم مینوشتم و موقعه خوندن

چشمم میخورد بهش

و تصور میکردم و ک نتایج اومده و میگم اااخ جوون 

این شده رتبع م و البته

همراه با تلاش.

در پناه حق باشید یاحق❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤