2777
2789
عنوان

قانون جذب یها بیاید😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 27 پست
من اغتقادی نداشتم اما وقتی شوهرمو بااین قانون باز جذب کردم بهش ایمان اوردم این قانون کارش درسههههه😍 ...

چجورری جذبش کردی

من و یکی همو میخوایم

ینی بااین قانون چجور بهمدیگ برسیم

در پناه حق باشید یاحق❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که با این قانون آشنام، وقتی به گذشته نگاه میکنم خیلی از چیزهای زندگیم براساس قانون جذب بوده که خودم درخواست کردم

(چون درکل تمام زندگیمون و جایی که الان هستیم براساس همین قانونه اما اگه آگاهانه درخواست بدیم هم زودتر میرسیم هم به زندگیه ایده آلمون میرسیم)

مثل همسرم، فرزندم، وسایلی که دارم، مسافرتهایی که رفتم و ...

اما بعد از اینکه بطور جدی دنبالش کردم این قوانین رو، خییییییلی از جنبه های زندگیم به خواست من تغییر کرد

یعنی همون جذب

مثلا ارتقا پیدا کردن روابط زناشوییم و عاشقانه مون که دقیقا همون شکلی شده که خواهانش بودم

شغل مناسب برای همسرم

عزت نفس خودم

اندام و سلامت پوست و زیباییم

خوشبختی لحظه به لحظه و حال خوب

پیشرفتم در معنویت

و درکنار اینها کلی پول و تفریح و مسافرت و دوستای خوبی که خودم درخواست دادم💜

با کدوم استاد دنبال میکنی؟ 

استاد شریفی ،خیلی معروف نیست ولی مدل حرف زدنش خیلی انرژی داره

شما چه استادیو دنبال میکنی

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨
والا من که سه ماه و نیم در حال انجام جزب یه موضوعی بودم به صورتی که دیگه اصلا برا خودم میدیدمش و اصل ...

شاید یه جای ارتعاش فرستادنت اشتباه بوده از یه کسی که میدونه بپرس

ولی به نظرم هیچ وقت کنار نزار،البته بخای هم نمیتونی کنار بزاری چون هممون چه بخایم چه نخایم در حال ارتعاش فرستادنیم

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨
من فایل تغییر رنگ چشم گرفتم به سبز چشای خودم عسلیه بعد یه مدتی دوست پسرمو که دیدم گفت چشات سبز شده ا ...

این فایل هارو از کجا میشه تهیه کرد 

من خیلی دنبالشونم میشه معرفی کنید؟

من رتبه کنکورم رو جذب کردم دقیقااا همونی شد ک تصور میکردم

وای آفرین 

چه رشته ای قبول شدی با چه رتبه ای 

البته اگه دوس داری بگو😁

رو برگه نوشتم زدم جلو چشممم و توی صفحات کتابم مینوشتم و موقعه خوندن چشمم میخورد بهش و تصور میکردم ...

واااااای چ خووووووب😍😍😍موفق باشی عزیزم

رشتت چی بود ؟!

♥️Mehdim♥️
این فایل هارو از کجا میشه تهیه کرد  من خیلی دنبالشونم میشه معرفی کنید؟

عزیزم من از یه پیجی تو اینستا گرفتم یه مدته فالو دارمش از خیلی پیج های دیگه معتبر تره خواستی بگو آیدیشو بگم ♥️

استاد شریفی ،خیلی معروف نیست ولی مدل حرف زدنش خیلی انرژی داره شما چه استادیو دنبال میکنی

من اوایل دکتر شاهین فرهنگ اخیرا هم امیرشریفی.

ولی حرفاشون تکراری شده برام. بخاطر همین هم دنبال یه استاد جدیدم . از عرشیانفر و جولایی ام خوشم نمیاد

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
عزیزم من از یه پیجی تو اینستا گرفتم یه مدته فالو دارمش از خیلی پیج های دیگه معتبر تره خواستی بگو آید ...

اره اگه میشه آیدیشو بگو😍