2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از فامیلامون میگفت زانوم خالی میکنه یعنی میفته هنوز بعد یک ماه نمیتونه زیاد سرپا وایسه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

منم دارم عزیزم....شوهرمم همینطور...عین این معتادا شدیم که مواد بهشون نمیرسه...مدام درد داره مفاصل و عضله های پاهامون...یه ذره پیاده روی کنم یا سر پا وایسم که دیگه از درد کلافه میشم

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
یعنی میخوای بگی گرفتی درمان شدی ولی عوارض بیماری هنوز باهاته خدایا بهمون رحم کن

بله علایم میمونه 

نوار مغز گرفتم روو سلولهای مغز هم اثر گذاشته 

یه ویروس عجیب و غریبه

یعنی میخوای بگی گرفتی درمان شدی ولی عوارض بیماری هنوز باهاته خدایا بهمون رحم کن

نمیدونم چرا این لحن صحبت کردن رو دوست ندارم با کسی که کرونا گرفته !!خدایا بهمون رحم کن!!😐😐😐

حالا تو این شرایط سخت و این ویروس ناشناخته ک عجیب و غریبه و مردمی ک اصلا رعایت نمیکنن چ کاریه ک دیگه امار نمیدن فقط کلی شده

دیگه مردم بیشتر اهمیت نمیدن

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄
بله علایم میمونه  نوار مغز گرفتم روو سلولهای مغز هم اثر گذاشته  یه ویروس عجیب و غریبه

نوار مغز از نوزادتون هم‌گرفتین؟؟؟من خیلی نگران جنینم هستم 😭😭😫😫