2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه

48 بازدید | 12 پست

سلام خانما یه سوال داشتم بچم ۲۰ ماهشه الان تقریبا یه هفته ای میشه بچمو از شیر روز گرفتم اصلا سمتش هم نمیاد خودمم حتی به شوخی میگم بخور میگه اوف نمیخوره.شبا قبلا ده یا پونزده باری بیدار میشد شیر میخورد الانم باز چندبار بیدار میشه شیر میخواد تا بهش ندم اروم نمیشه قرصی یا دارویی هم بخورم که شیرمو خشک کنه اونجوری اگه شیرم خواست شب سینمو بذارم دهنش ببینه توش نیست دیگه نمیخواد اون فقط عادت کرده بهش به مک بزنه وگرنه هدفش فکر نکنم شیر خوردن باشه.قرصی میشناسید که خوب باشه 

من ۳ماهه پسرموازشیرگرفتم ولی شیرم خشک نشده 

من که قهوه یازردچوبه میزدم دیگه نمیخوردوشبابهش شیرگاو توشیشه میدادم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳ماهه پسرموازشیرگرفتم ولی شیرم خشک نشده  من که قهوه یازردچوبه میزدم دیگه نمیخوردوشبابهش شیر ...

مال من تا نزدیک یکسال خشک نشد فشار میدادم میومد

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
مال من تا نزدیک یکسال خشک نشد فشار میدادم میومد

من فکرنکنم شیرباشه زردرنگه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سایز سینه و وزنتون تغییری کرد بعد شیردهی؟

سینم کوچیکتروشل ترشد

[QUOTE=141039091]سینم کوچیکتروشل چند وقته از شیر گرفتید بچتونو؟ سفت نشد سینتون برگرده به حالت قبل با ...

نه والا