2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودم شبیه سحر قریشی و افسانه پاکرو نامزدمم شبیه رامین رضاییان😍😍😍😍😍😍

سحر قریشی و افسانه پاکرو کجا شبیه همن که تو شبیه جفتشونی😑😑😑

فک کنم هر کی از هر بازیگری خوشش میومده گفته شبیه همونم😂😂

ولی خداییش تاحالا بازیگری رو شبیه خودم پیدا نکردم

پز# زیر پوستیم خودتونین..😌

واه واه واه

اما داداشم ترکیب رضا رشید پور وفرزاد حسنی وحجت اشرف زاده اس...

شوهرمم جذاب لعنتیه خودمه..

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
تو منی یا من توام؟ به منم میگن ته چهره ابرو رو داری خووم شباهتی نمیبینم به خوارمم میگن شبیه شیلا خ ...

منم تو یه فروشگاهی رفتم فروشنده هاش میگفتن شبیه ابرویی😐

تیکرِرسیدن به آرزومِ❤️میشه واسه رسیدنم بهش دعا کنید؟🙏🏻❤️🥺
نه عزیز دلم،ی ماجرا بین خانواده شوهرم و خانواده خودم😞

انشالله حاجت روایی عزیزم😘

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
تو منی یا من توام؟ به منم میگن ته چهره ابرو رو داری خووم شباهتی نمیبینم به خوارمم میگن شبیه شیلا خ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 من خیلی دوست دارم اون شباهتی که بعضیا میگن به ابرو دارمو به چشم خودم و همممه بیاد ولی نمیاد متاسفانه😂😂😂

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘

شوهرم دورازجونش همه میگن شبیه مرتضی پاشایی

برادرشوهرم ته چهره امیرحسین ارمان البته ن خیلی ب اون جذابی

در تاریخ  99/9/9  بهترین‌ اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍😍
عزیزم،مهربون،ممنونم،برات آیت الکرسی میخونم❤

فدای محبتت گره مشکلت حل شد برای منم دعا کن عزیزم 😘🙏🙏🙏🙏

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد