2821
2789

۲۸ سالمه متاهلم بدون فرزند، انواع خاطرات بد از بچگی تو ذهنم مونده و نفرت شده ، مثلا من دوتا خاله دارم که ازم خیلی بزرگتر نبودن وقتی نوجوون بودم مجرد بودن ولی حسادتو نسبت به خودم حس می کردم به جای دلسوزی ناخواسته عقده ای بازی درمیاوردن الان سنشون رفته بالا به چهل سال رسیده بهتر شدن ولی خب ضربه زدن ، مثلا بابام گوشی نو میخرید برام می گفتن گوشی میخواستی چیکار ، یا لباس عید میخریدم تو ذوقم می زدن میگفتن چقدر گرون خریدی، یا جلوم خانواده پدریمو مسخره می کردن

مادرم خیلی قبولشون داشت و میگفت شوخیه موضع نگیر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تروماهامو درمان نکردم

علاوه بر اون یه زن داداش خدا بهم داده اصلا قیافه خوبی نداره ولی همش در حال مسخره کردن قیافه بقیست

من صد هیچ قیافم ازش جلویه ولی میگه چرا لاغری ...خیلی دلم میخواد بگم چرا تو انقدر زشتی 😑😑😑

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

نداشتم این چیزایی که میگی 😐شاد میرفتم کلا جرات نداشتم داشته باشم مامانم این قرتی بازیا برنمیداشت ترس و تروما فلان😂چهارستون بدنم سالم بود پس باید روحی و روانی همه جوره ام سالم بودم😎

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

تروماهامو درمان نکردم علاوه بر اون یه زن داداش خدا بهم داده اصلا قیافه خوبی نداره ولی همش در حال مسخ ...

بگو بهش

چهل نفر برات دعا کنن حاجت روا میشی برای حاجتم دعا کنین خیلی وقته منتظرم و بلاتکلیفم دعا کنین به خواسته ام برسم ممنونم

بگو بهش

یه داداش روانی دارم هیچکس جرات نداره بگه بالا چشم خودتو رنت ابرویه کل وسایل خونمونو میشکنه

...به من میگه زنم میاد خونه جلو پاش بلند شو که منم گفتم بیاااااهههه...انگار رییس جمهوره جلو پاش بلند شیم

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز