2777
2789

چه مدل بهتره 

مثلاهرروز ۱۳۰۰ یا 

هرروز ۱۱۰۰ واخرهفته ۲۰۰۰ 

یاتناوبی یه روز ۱۸۰۰ یه روز ۱۰۰۰ 

یا ۵به دو 

کدوم بهترجواب میده

من خطی را ترجیح میدم 

یه روز زیاد بخورم بقیه روزا اذیت میشم تند تند گشنم میشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اووو دختر چه حوصله ای داریا برنامه کرفس یا بشقاب  من از بشقاب راضی ترم بریز بهت میگه چقدر من الان میخوام وزنم ثابت بمونه کالری شماری میکنم

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست
اووو دختر چه حوصله ای داریا برنامه کرفس یا بشقاب  من از بشقاب راضی ترم بریز بهت میگه چقدر من ال ...

بشقاب پولی؟از کجا دان کنم

سیزدهمین کاربری😑یارب‌‌ ان دلبر شیرین که سپردی دست منش دادمش به ننش بخاطر اخلاق عنش💩
من خطی را ترجیح میدم  یه روز زیاد بخورم بقیه روزا اذیت میشم تند تند گشنم میشه

مثل منی من یه روز استراحت میدم کلاهمه چیز بهم می ریزه زیادمی خورم وکل هفته ام به فنامیره 

تازه بیشترم گرسنه میشم تاروزایی که رژیمم 

نمیدونم چرا

بشقاب پولی؟از کجا دان کنم

نه رایگانه ولی بخوای وزن کم کنی اشتراکش ارزونه فک کنم چهار پنج هزار تومنه من یک ساله دارم برو تو بازار بزن بشقاب میاره برات

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست
مثل منی من یه روز استراحت میدم کلاهمه چیز بهم می ریزه زیادمی خورم وکل هفته ام به فنامیره  تازه ...

منم همین طوری هستم

بنظر من خطی برو، تا جایی که کم می کنی ادامه بده + ۸ لیوان آب تا غلظت خون نگیری + مولتی ویتامین،

از جاییکه که استپ کردی تناوبی برو یا ۵ به ۲

خطی بهتره چون آدم به اصولش عادت می کنه و می تونه اهداف خودشو اصولی پیش ببره

من یه برنامه هم دانلود کردم ورزش روزانه میده، خیلی خوبه، هر بار ۷ تا گام آسون، ۷۵ کالری می سوزونم، توی خونه،  توی ایام کرونا واقعا نعمت برام، حسابی بدنم به لرزه در میاد با تمریناش

منم همین طوری هستم بنظر من خطی برو، تا جایی که کم می کنی ادامه بده + ۸ لیوان آب تا غلظت خون نگیری + ...

عالیییی بودااااا عالیییییی  عاشقتم 

دقیقا برای من خطی بهتره یه روزاستراحت کلابرنامموبهم میزنه

مرسی عزیزم که اومدی

عالیییی بودااااا عالیییییی  عاشقتم  دقیقا برای من خطی بهتره یه روزاستراحت کلابرنامموبهم م ...

آره

ولی من نمی دونم با گرسنگی های آخر شب چیکار کنم، تا ساعت ۸ شب ۱۲۰۰ رو رعایت می کنم، بعضی شب ها یهو ۴۰۰ تا ۸ شب اضافه می خورم ، خیلی ناراحت می شم از دست خودم، باید اراده داشته باشم،

آره ولی من نمی دونم با گرسنگی های آخر شب چیکار کنم، تا ساعت ۸ شب ۱۲۰۰ رو رعایت می کنم، بعضی شب ها ی ...

تو کلا عین منی 

منم دقیقاهمینجورم 

من اخرشبا اینارومی خورم 

۱لیوان شیربادوتاخرما یا

۱لیوان شیربا۱بیسکوییت ساقه طلایی یا 

یه لقمه کوچیک نون پنیر یا 

۱دونه تخم مرغ اب پز 

نمیتونم چیزی نخورم باشکم گرسنه اصلاخوابم نمیبره