2777
2789

خیلی دوست دارم رو پشت بام گلخونه بزنم. درآمد زایی کنم. کسی هست تجربه داشته باشه

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجهیزات می خواد 

همینجوری که تو افتاب تابستون جززززغاله میشه 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

عموی من زده بود ولی پشت بوم خونش داغون شده بود کوبید دوباره ساخت ولی بازم پشت بومش پر گل و گیاه از هرنوع که بگی

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
من‌آرزومه 😭😭

منم. ولی مطمئن نیستم از پس هزینه اش بر بیام . 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
عموی من زده بود ولی پشت بوم خونش داغون شده بود کوبید دوباره ساخت ولی بازم پشت بومش پر گل و گیاه از ه ...

چرا خراب شد؟ ریشه گیاه که تو گلدونه

عموی من زده بود ولی پشت بوم خونش داغون شده بود کوبید دوباره ساخت ولی بازم پشت بومش پر گل و گیاه از ه ...

هر موقع رفتی عکس بگیر 

من خیلی دوس دارم ببینم😍😍

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اخه با ایزوگام میشه؟

روی ایزوگام رو سرامیک کردیم

عزیزم بی گدار به اب نزن

حتما حتما با یه آدم متخصص تو این زمینه مشورت کن 

اول براورد هزینه کن 

بعدشم من شنیدم الان پرورش آلویه ورا از طریق تقسیم و رشد سلولی درامد خوبی داره

تجهیزات می خواد  همینجوری که تو افتاب تابستون جززززغاله میشه

بله. البته من بیشتر دلم میخواد . گیاهان میوه ده و پر سود  بکارم. به درامدش فکر میکتم

چرا خراب شد؟ ریشه گیاه که تو گلدونه

از بس آبیاری کرده بود خونه اش ویلاییه یکم قدیمی بود کل دیواراش گل و گیاه ...یعنی دیواراش جر خورده بود😂

الانم ویلایی ساخته دوباره فقط به خاطره گلاش 

همه بهش میگن برو شمال با شهرستانی که حیاط بزرگ داشته باشه ولی تهران و دوست داره😎

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
بله. البته من بیشتر دلم میخواد . گیاهان میوه ده و پر سود  بکارم. به درامدش فکر میکتم

عزیزم 

ناراحت نشیا 

ولی به نظرم یه کم تخیلی فکر می کنی 

درخت میوه می دونی چننند سال طول می کشه تا بار بده 

عزیزم بی گدار به اب نزن حتما حتما با یه آدم متخصص تو این زمینه مشورت کن  اول براورد هزینه کن& ...

مرسی. اره. اگه قطعی شد کلاس میرم