ssanazooo مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 734 عنوان دختر 15 ماهه زانوهایش سیاه شده 115 بازدید | 9 پست نمیتونم براش لباس کوتاه بپوشمچون زانو هاش میزنم تووذوقچکار کنم بهتر شهنزدیک ۵ ماه چهار دست و پا کرده 1399/03/24 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40667 زانوبندبراش ببند راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
یه_مامان_کوچولوووو عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 1039 به خاطر همونه..به مرور میره پسرمنم زانوهاش سیاه شده بود الان که راه افتاده کمرنگ تر شده وخدایی که به شدت کافیست🍃🍃
azii76 عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 8150 ازداروخانه زانوبند بخر پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️
ssanazooo مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 734 زانوبندبراش ببند الان ک راه میرههمیشه شلوار پاش بودهاما سیاهی کمپ نشده
بهار_یدونه عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 3720 پسر من ۹ ماهشه یکم شده،،زانوهاش نوک انگشتای پاش،،همش چار دستو پا میره خوب چیکار کنم😩 برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
چشم_آهو عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 4615 روی زانوهاشو توی حموم باسفیداب بساب. زیبایی چشم توآهوی فراوان دارد
ssanazooo مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 734 به خاطر همونه..به مرور میره پسرمنم زانوهاش سیاه شده بود الان که راه افتاده کمرنگ تر شده آخه این دخترهلباس کوتاه نمیشه تنش کنمهمیشه شلوار پاش بودهالان چکار کنم بهتر شه؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40667 از کجا باید خرید؟ لوازم سیسمونی ها راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤