2777
2789
عنوان

بچه ها کمک

111 بازدید | 4 پست

من امروز ٣ روزه عقب افتاده پریودیم و روز ٢٨ سیکلت ماه پیش که باید ٢۵ سیکل پریود میشدم نشد و بعد یک هفته تاخیر پریود شدم این ماهم گفتم شاید با تاخیر پریود شم واسه همین تا امروز بی بی نزدم 

امروز یهو به سرم زد یه بی بی زدم و چون باید میرفتم جایی تا خط سی پررنگ شد و دیگه خط ندیدم گفتم منفیه و بعد ١٠ ثانیه انداختنش توی سطل الان بعد ٣-۴ ساعت که برگشتم و دیدمش یه خط خیلی کمرنگ افتاده دارم از خوشحالی ذوق مرگ میشم میشه بگید به نظرتون ممکنه باردار باشم !؟

ترشح شیری دارم و درد کم پریودی و یه خورده هم رحمم تیر می‌کشه گهگاهی 

مارک بی بی چک هم atlas home pregnancy test ساخت ایتالیاست

خب عزیزم یه تست دیگه بگیر بزن مطمئن بشی من زمانی که حامله بودم همون موقع دوتا خط قرمز انداخت که خیر بچمم ندیدم ازبین رفت داخل شکمم و ازاون روز به بعد هرچی تست میزنم همه یه خطن تو یه تست دیگه بزن که مطمئن بشی آره منم حاملگیم که هنوز نمیدونستم درد مثل پریودی داشتم فکر میکردم پرید میشم اما نشدم کاش این تایپیک نخونده بودم یادم به بچم افتاد اعصابم خورد شد😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم یه تست دیگه بگیر بزن مطمئن بشی من زمانی که حامله بودم همون موقع دوتا خط قرمز انداخت که خیر ...

عزیز دلمی ایشالا خدا بهت یه نی نی ناز بده برات کلی دعا میکنم لطفا برام دعا کن منم مامان شده باشم بعد 7-8 ماه اقدام 

عزیز دلمی ایشالا خدا بهت یه نی نی ناز بده برات کلی دعا میکنم لطفا برام دعا کن منم مامان شده باشم بعد ...

انشالله که عزیزم مامان شدی و دلت شاد بشه..ببین عزیزم دیر زود داره فقط از خدا به زمان وقت مناسبش بچه ی سالم ازش بخواه امیدوارم که همین فردا دلت شاد بشه با خبرای خوب بیای تایپیک بزنی بگی تستم مثبت بود