2777
2789

تو تاپیک قبلیم نوشتم که مثل اینکه داره با یه دختر اوکی میشه و من بهش گفتم که چرا پس یه جوری با من رفتار میکردی که بهت حس پیدا کنم و اون زد زیر همه چیز و خیلی بد باهام صحبت کرد و گفتم که بهتره دیگه با هم صحبت نکنیم و گفت باشه دیگه بهت نمیدم

چند جلسه از ترممون مونده و‌ من دیگه نمیخوام برم

قصدم اینه ترم بعد برم که یکم بهتر شده باشم

بعد اون بحثه دیروز بهم پیام داد چرا کلاس نمیای؟ به خاطر من؟ خواهش میکنم، لطفا

کلی خواهش کرد

گفت به خاطر من بیا :///

زنگ زد بهم برای اولین بار و جواب ندادم

آه اگر آزادی سرودی می‌خواند...

گفت دوست نداری دیگه باهام حرف بزنی؟ بهت پیام بدم؟

گفتم چه حرفی مونده اصلا؟ گفت باشه

حالا نمیدونم چرا دلم نمیخواد ترم بعد کلاسمو عوض کنم و باهاش تو یه کلاس باشم

یه امید واهی که پشیمون بشه و برگرده بهم و این دفعه من دلشو بشکونم تا اروم بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس من میگه این یه آدم روانیه میخواد تو زندگیت باشه ولی در عین حال نمیتونه تصمیم نهایی بگیره ، اون که گفته تو اینستا یکیو پیدا کرده یا الکی گفته یا اصلا قضیه جدی نیست ، یجورایی هم دوست داره باهات باشه هم ازت مطمئن نیست ، اعتماد به نفسش پایینه در عین حال شکاک هم هست فکر می‌کنه احساسات تو واقعی نیست یه جورایی از اینکه درباره دخترای دیگه میگه میخواد خودشو پیش تو بالا بگیره چون احساس می‌کنه تو از اون بالاتر هستی به نظر زیادی مغروره 

حس من میگه این یه آدم روانیه میخواد تو زندگیت باشه ولی در عین حال نمیتونه تصمیم نهایی بگیره ، اون که ...

به عنوان یه دوست و همکلاسی مطمئنم دلش برام تنگ میشه

دخترره رو بهم اینجوری گفت که الان متعهدم به یک قلب. گفتم مبارکه، گفت چی مبارکه نه به باره نه به داره، همو نمیشناسیم فعلا کلی کار داره، فقط عکسشو دیدم من

فرداشم که بهش گفتم چرا با من جوری حرف میزدی که بهت احساس پیدا کنم بهم گفت احساساتت برام ارزشمنده ولی من الان متعهدم به کسی

مجازی متعهد شده😂

حس من میگه این یه آدم روانیه میخواد تو زندگیت باشه ولی در عین حال نمیتونه تصمیم نهایی بگیره ، اون که ...

چرا مطمئن نباشه اخه؟ من ساده دوباره حدودا بهش گفتم که ازش خوشم میاد

دفعه اول گفت جدی؟ هیجوقت فکر نمیکردم دختری با لول تو از من خوشش بیاد.

حالا پیج این دختره که میگه رو دیدم. خیلی خیلی از من بهتره

معلومه وقتی اون بهش چراغ سبز نشون داده منو دیگه میخواد چکار؟

نمی‌دونم چرا ولی احساس میکنم الکی میگه کسی تو زندگیش نیست

گفتم بهش گفتی ازش خوشت میاد؟ گفت اره

حالا نمیدونم چرا انقدر اصرار داره من برم کلاسو

میگه به خاطر من بیا :)))))

چرا مطمئن نباشه اخه؟ من ساده دوباره حدودا بهش گفتم که ازش خوشم میاددفعه اول گفت جدی؟ هیجوقت فکر نمیک ...

چون خودشو پایین تر از تو می‌دونه کلا برا همین میگم شاید فکر می‌کنه مثلا بعداً دلتو میزنه، پیج الکی شاید نشون داده

گفتم بهش گفتی ازش خوشت میاد؟ گفت ارهحالا نمیدونم چرا انقدر اصرار داره من برم کلاسومیگه به خاطر من بی ...

به نظرم نرو کلاس ببین چیکار می‌کنه ولی اگه اومد سراغت کلا بزنش تو دیوار

چند سال پیش به یکی گفته بود و ردش کرده بود

برای همین خودش بهم گفته بود که دیگه از رد شدن میترسه و نمیخواد غرورشو از دست بده

ولی اگه حسی بهم داشت حالا که من بهش گفتم یه چیزی میگفت

الان که دیگه اون شروع کننده نبود بخواد از رد شدن بترسه

چون خودشو پایین تر از تو می‌دونه کلا برا همین میگم شاید فکر می‌کنه مثلا بعداً دلتو میزنه، پیج الکی ش ...

پیجی نشون نداده اصلا نمیدونه من پیجشو دارم

اسم دخترره رو پرسیدم و اون جوری پیداش کردم

به نظرم نرو کلاس ببین چیکار می‌کنه ولی اگه اومد سراغت کلا بزنش تو دیوار

گفتم نمیرم خیلی خواهش و تمنا کرد

من گفتم کلا نمیرم نمیدونه ترم بعد میخوام برم

بهش گفته بودم کلاسمو عوض میکنم، اون گفته بود نمیخواد تو بکنی خودم عوض میکنم

حالا فهمیدم کل بچه ها میخوان با هم تایمشو عوض کنن :))) و منم کرم افتاده به جونم برم باهاش تو یه کلاس 

شاید برگرده

ولی اگه جدی بشه با دختره من خیلی روحیم بدتر میشه

گفتم نمیرم خیلی خواهش و تمنا کردمن گفتم کلا نمیرم نمیدونه ترم بعد میخوام برمبهش گفته بودم کلاسمو عوض ...

من که میگم دختری در کار نیست تو رو دوست داره ولی همش یه شک به دلش میوفته تو شاید وسط راه ولش کنی اینجور آدما یه مشکلی دارن دست خودشون نیست نمیتونن تصمیم بگیرن اما از یه طرفم نمی‌خوان طرف از زندگیشون بره

من که میگم دختری در کار نیست تو رو دوست داره ولی همش یه شک به دلش میوفته تو شاید وسط راه ولش کنی این ...

دختره رو میگفت ایشالله بمونه و اینم نره و منو به .... بده

برم تو یه کلاس به نظرت باهاش؟