خیلی تلاش میکنم ولی موفق نمیشم حتی روانشناس رفتم ولی نمیتونم قرص بخورم بهم قرص داد دکتره تا شادتر بش ...
من یک روان درمان میشناسم قرص نمیده ولی از بچگیت میکشه بیرون عالیه ، مثلا من اگه چیزی میخواستم بخرم نمی خریدم حالم خیلی بد بود کلا کلید بودم ، رفتم پیش این فهمیدم چون مادرم اینجور بود تا کلید نمی کردم نمی خرید الانم رفتارم اینه درصورتی که همسرم اینجور نیست اما من کلا اگه چیزی رو همون موقع نمی خریدم دیگه حالم بد بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متوجه شدم اقا هستید ، من دیدم مراجعه کننده اقا هم داشتن ، یوقت که زود میرفتم منتظر بودم قبل من اقا بود ، ببین سخته ها بگم ، باید ادامه بدی من یوقت هایی با گریه از پیشش برگشتم یوقتهایی حرصم گرفته تو دلم فحش دادم که بیخود کرده به من میگه فلان اما بعد دیدم خیلی حالم خوبه
من هنوزم میرم چون یوقتهایی برمیگردم ، الان شیش ماهه هر هفته میرم ، من کلا خودم دوست نداشتم اصلا داغون بودم ، الان خیلی بهترم اما میگم هنوز درمانم ادامه داره چون یوقتهایی برمیگردم عقب