2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 40 پست
خیلی تلاش میکنم ولی موفق نمیشم حتی روانشناس رفتم ولی نمیتونم قرص بخورم بهم قرص داد دکتره تا شادتر بش ...

من یک روان درمان میشناسم قرص نمیده ولی از بچگیت میکشه بیرون عالیه ، مثلا من اگه چیزی میخواستم بخرم نمی خریدم حالم خیلی بد بود کلا کلید بودم ، رفتم پیش این فهمیدم چون مادرم اینجور بود تا کلید نمی کردم نمی خرید الانم رفتارم اینه درصورتی که همسرم اینجور نیست اما من کلا اگه چیزی رو همون موقع نمی خریدم دیگه حالم بد بود 

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تلاش میکنم ولی موفق نمیشم حتی روانشناس رفتم ولی نمیتونم قرص بخورم بهم قرص داد دکتره تا شادتر بش ...

باید برای وقتهای بیکاری و تنهاییت یه کار خاص داشته باشی که انجام بدی یا یه چیزی یاد بگیری

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
خیلی ممنونم حتما تماس میگیرم و میرم  آقا هستم

متوجه شدم اقا هستید ، من دیدم مراجعه کننده اقا هم داشتن ، یوقت که زود میرفتم منتظر بودم قبل من اقا بود ، ببین سخته ها بگم ، باید ادامه بدی من یوقت هایی با گریه از پیشش برگشتم یوقتهایی حرصم گرفته تو دلم فحش دادم که بیخود کرده به من میگه فلان اما بعد دیدم خیلی حالم خوبه 

متوجه شدم اقا هستید ، من دیدم مراجعه کننده اقا هم داشتن ، یوقت که زود میرفتم منتظر بودم قبل من اقا ب ...

ممنونم حاضرم تموم کن این احساسها رو شاید باور نکنید ولی هفته ی دو بار به خودکشی فکر میکنم همینجوری ش هم گریه میکنم دستتون درد نکنه حتما

چقدر طول کشید تا به آرامش رسیدین؟

من هنوزم میرم چون یوقتهایی برمیگردم ، الان شیش ماهه هر هفته میرم ، من کلا خودم دوست نداشتم اصلا داغون بودم ، الان خیلی بهترم اما میگم هنوز درمانم ادامه داره چون یوقتهایی برمیگردم عقب