2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 40 پست
مگه گفتم زنم  فقط احساسم رو گفتم

با آبجیم بودم فک کنم متوجه نشد

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس تنهای رو همه میکنن همه فک میکن کسی دوسشون نداره 

طبعیه بی خیال حالا اگه با یکی بودی ولت میکرد 

یا اگه همه دوست داشتن چی میشد هیچی   

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
عزیز برای خودت هدف بذار و تلاش کن براش . الان اکثرا سراغی از هم نمی گیرن اگر اونها اینطورن شما بهشون ...

خیلی تلاش میکنم ولی موفق نمیشم حتی روانشناس رفتم ولی نمیتونم قرص بخورم بهم قرص داد دکتره تا شادتر بشم ولی دست خودم نیست 

کلا از درون احساس تنهایی میکنم مدام این احساس رو دارم که هیچکس دوستم نداره و اگر دوستم دارند بخاطر پ ...

یک مشاوره برو ممکنه از کودکی باشه که مثلا فکر میکردی مادرت دوستت نداره یا این حسو میداده خیلی روان درمان خوب کمک میکنه

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

چون پول نداری اگه پول داشتی الان بهترین خونه بالا شهر بهترین ماشین با هر پسر خوشکلی که دوسش داشتی قرار میزاشتی و هییی عشق و حال دنیا

We are creatures of habit break the negative  ones and build positive ones ^-^
کلا از درون احساس تنهایی میکنم مدام این احساس رو دارم که هیچکس دوستم نداره و اگر دوستم دارند بخاطر پ ...

نمیدونم اعتقاداتت در چه حده.ولی من وقتایی که اینجوری میشم شروع میکنم با خدا حرف زدن.اینجور وقتا خیلی باورم میشه که تنهاییام رو فقط خدا میتونه پر کنه

دوست داشتن بقیه به دردی نمیخوره

خودتو دوس داشته باش بقیه هم جذبت میشن 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐