2777
2789
عنوان

بیمه بیکاری

289 بازدید | 9 پست

دوستان کسی بیمه بیکاری دریافت کرده احیانا خودش یا اقوامش ماهی چقدر واریز کردن؟؟؟

واینکه میدونید بیمه فروردین و اردیبهشت رو کی واریز میکنن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسال‌پیش‌گرفتم. ۶۰ درصد آخرین حقوقت هست و باید ببینی استانتون چطوری پرداخت می کنه. مال من هر دو ...

الان که فکر کنم به اسفند و فروردین و اردیبهشت فقط تعلق میگیره به ماهم احتمالا دوماه بدن

ولی میگن مبلغش متغییره

الان که فکر کنم به اسفند و فروردین و اردیبهشت فقط تعلق میگیره به ماهم احتمالا دوماه بدن ولی میگن مب ...

مبلغ متغییره‌چون‌بایدببینی‌آخرین‌حقوقت‌چقدره. ۵۵ الی ۶۰ درصد اون رو بهت میدن حالا باید ببینن چقدر سابقه کار داری اگر مجرد باشی و سابقه ات از دو سال بیشتر باشه یه سال میدن اما اگر متاهل باشی خب مدت زمان بیشتری پرداخت می کنن

مبلغ متغییره‌چون‌بایدببینی‌آخرین‌حقوقت‌چقدره. ۵۵ الی ۶۰ درصد اون رو بهت میدن حالا باید ببینن چقدر سا ...

ببخشید سوال میپرسم

الان که مشاغل باز شدن منتها رونق ندارن

بازم امکان واریز هست یا فقط همین دوماه رو پرداخت میکنن؟؟؟