سپاسگزارم وقت شماهم بخیر🌹
بنده بیماری خاصی جز کمخونی نداشتم که با خام گیاهخواری درمان شد(کمخونی من درحدی بود که وقتی میخواستم از جام بلند بشم سرم سیاهی میرفت و بیشتر وقتها سرگیجه داشتم)،ریزش موهم اوایل کمی داشتم که قطع شد و درحال حاضر موهام سالم و پرپشت تر از دوران همه چیزخواریمه و
به غیرازاینها از وقتی خام گیاهخوار شدم خیلیی فعال تر شدم،روزانه تا ۴ساعت یک دنده ورزش میکنم،سیستم ایمنی بدنم قویتر شده جوری که حتی یکبار هم از زمانی که خام گیاهخوارشدم سرما نخوردم با اینکه به دلایلی کل زمستون رو تو اتاقی بدون بخاری( سرمای هوای داخل اتاق با بیرون از خونه تفاوتی نداشت) خوابیدم و همچنین
پوست صورت و بدنم خیلیی بهتر از قبل شده و مهم تر ازهمه با خام گیاهخواری فهمیدم که لذت خوردن غذا یعنی چی،شاید باور کردنش سخت باشه براتون اما وقتی خام گیاهخوار بشید بعد یه دوره ی فقط و ققط بدنتون میوه و سبزیجات طلب میکنه و حتی بوی غذاهای که درگذشته میل میکردید حالتونو بد میکنه.
بعد خام گیاهخوار شدنتون گرسنگی واقعیتون ارضا میشه و حتی میتونید مدت خیلی طولانی رو بدون غذا بگذرونید(البته قابل ذکره که در اوایل خام گیاهخواری قضیه خیلی فرق داره،باید صبرو و حوصله به خرج بدید تا بدن سم زدایی و برون ریزی کنه و به بالانس برسه تا ذائقه اصل و طبیعتون بیدار بشه) .خام گیاهخواری شمارو به طبیعت و اصل خودتون برمیگردونه،همون اصلی که سالهای ساله داره با تغذیه نامناسب سرکوب میشه...
بهتون پیشنهاد میکنم کتاب کتاب خامگیاهخواری از آرشاویرآوانسیان
و کتاب قابلمه را فراموش کن ازهلموت واندمیکر و کتاب انسان طبیعی و طبیعت کیمیاگر از دکتر ناصرالدین حسین زاده و کتاب آشپزخانه بدون اجاق رو حتماً مورد مطالعه قرار بدید
به این کامال تلگرامی هم 👈@VeganVegetarianMEETING حتما سربزنید. ♥