2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تاپیکو تازه دیدم استارتر بنده دوساله که خام گیاهخوارم اگرسوالی داریددرخدمتم

سلااااام😍

وقتتون بخیر

شما بیماری داشتید که با خام‌گیاه خواری درمان شه؟ 

از وقتی خام‌گیاهخوار شدید یه تغییراتی روی بدنتون رخ داده؟ موهاتون نریخته؟؟

سلااااام😍 وقتتون بخیر شما بیماری داشتید که با خام‌گیاه خواری درمان شه؟  از وقتی خام‌گیاهخوا ...

سپاسگزارم وقت شماهم بخیر🌹

بنده بیماری خاصی جز کمخونی نداشتم که با خام گیاهخواری درمان شد(کمخونی من درحدی بود که وقتی میخواستم از جام بلند بشم سرم سیاهی میرفت و بیشتر وقتها سرگیجه داشتم)،ریزش موهم اوایل کمی داشتم که قطع شد و درحال حاضر موهام سالم و پرپشت تر از دوران همه چیزخواریمه و 

به غیرازاینها از وقتی خام گیاهخوار شدم  خیلیی فعال تر شدم،روزانه  تا ۴ساعت یک دنده ورزش میکنم،سیستم ایمنی بدنم قویتر شده جوری که حتی یکبار هم از زمانی که خام گیاهخوارشدم سرما نخوردم با اینکه به دلایلی کل زمستون رو تو اتاقی بدون بخاری( سرمای هوای داخل اتاق با بیرون از خونه تفاوتی نداشت) خوابیدم و همچنین

پوست صورت و بدنم خیلیی بهتر از قبل شده و مهم تر ازهمه با خام گیاهخواری فهمیدم که لذت خوردن غذا یعنی چی،شاید باور کردنش سخت باشه براتون اما وقتی خام گیاهخوار بشید بعد یه دوره ی فقط و ققط بدنتون میوه و سبزیجات طلب میکنه و حتی بوی غذاهای که درگذشته میل میکردید حالتونو بد میکنه. 

بعد خام گیاهخوار شدنتون گرسنگی واقعیتون ارضا میشه و حتی میتونید مدت خیلی طولانی رو بدون غذا بگذرونید(البته قابل ذکره که در اوایل خام گیاهخواری قضیه خیلی فرق داره،باید صبرو و حوصله به خرج بدید تا بدن سم زدایی و برون ریزی کنه و به بالانس برسه تا ذائقه اصل و طبیعتون بیدار بشه) .خام گیاهخواری شمارو به طبیعت و اصل خودتون برمیگردونه،همون اصلی که سالهای ساله داره با تغذیه نامناسب سرکوب میشه...

بهتون پیشنهاد میکنم کتاب کتاب خامگیاهخواری از آرشاویرآوانسیان

و کتاب قابلمه را فراموش کن ازهلموت واندمیکر و کتاب انسان طبیعی و طبیعت کیمیاگر از دکتر ناصرالدین حسین زاده و کتاب آشپزخانه بدون اجاق  رو حتماً مورد مطالعه قرار بدید

به این کامال تلگرامی هم 👈@VeganVegetarianMEETING حتما سربزنید. ♥

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
سپاسگزارم وقت شماهم بخیر🌹 بنده بیماری خاصی جز کمخونی نداشتم که با خام گیاهخواری درمان شد(کمخونی من ...

سپاس فراوان بابت توضیحاتتون❤

شما در طی روز چیا میخورید؟؟ فقط میوه؟ بعدش اینکه خام گیاهخواری پر هزینه هست؟؟

من پیش دیابت دارم به نظرتون درمان میشه؟

هورمون مردونم بیشتر ترشح میشه و موام شدیدا خالی و کم پشت شده دیگه خسته شدم 

چطوری باید شروع کنیم؟؟

سپاس فراوان بابت توضیحاتتون❤ شما در طی روز چیا میخورید؟؟ فقط میوه؟ بعدش اینکه خام گیاهخواری پر هزین ...

من  بله بیشتر میوه و سبزیجات مصرف میکنم، گاهی وقتها هم مغزیجات مصرف میکنم

واقعیتش من خودم احساس میکنم هزینه خام گیاهخواری خیلی کمتراز هزینه برای همه چیزخواری درمیاد،البته درسته که بعضی میوه ها توکشورمون واقعا گرونه ولی به هرحال اگه با مدیریت و

برنامه ریزی پیش برید میتونید هزینه هارو کنترل کنید، به قول دکتر اتو کارک:

شما میگویید میوه ها گران هستند؟ من از شما میپرسم داروها چه طور؟!

دررابطه با بیماریاتون بله صد درصد درمان میشید،اتفاقا خیلیا رو دیدم که بخاطر دیابتشون خام گیاهخوار شدن و به سرعت بهبود یافتن

ولی قبل از شروع حتما باید اون کتابهای که براتون فرستادم رو بخونید

ایشونم استاد کلانتری هستند و خیلی با تجربن بشهون دایرکت بدید خوب راهنماییتون میکنن👇

https://instagram.com/veganandraw.ir?igshid=1ikxvgqfa5w72

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش