2777
2789

میبینم نزدیک ۱۰۰۰ تا پیامک بهم فرستادیم که ۹۰ تا بزور حرفهای خوب یا مثلا عاشقانه بوده بقیش دعوا😐😐😐

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂🤭🤭

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ما خیلی اهل پیام نیستیم فضای مجازیم نداریم بیشتر تماس

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...

من مال 5سالو تو واتساپم داشتم یه سری واتساپم پاک شد موقع نصبش نوشت پشتیبانگیری از پیامها سریع زدم نه اشتباهی همشون پاک شدن.انقد گریه کردم.خیلی روزایی خوبی بود الان دیگه خیلیییییییییییی کم شده

من مال 5سالو تو واتساپم داشتم یه سری واتساپم پاک شد موقع نصبش نوشت پشتیبانگیری از پیامها سریع زدم نه ...

خیلی بد میشه حالا اگه ادم دعوا کنه تا ۲۰ سال میمونه😁🙄😐

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
نه من یادم رفته مونده

بابا خیلی عاشقانه هستین😂ما که کلا فقط موقع دعوا بهم پیام میدیم پیام عاشقانه نداریم😂😂بابا بیخیال منم قبلا خیلی حساس بودم ولی ی چن ساله بیخیال شدم دعوا هم کنیم ده دقیقه بعدش باهم حرف می‌زنیم مگه قراره چن سال زنده باشیم که اینقد به خودمون سخت میگیریم

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه