2777
2789
عنوان

موهامو صورتی کردم+ عکس در پست اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4277 بازدید | 108 پست

عزیزان ممنونم از نظرات قشنگ و با محبتتون. 

نمی‌دونم کدوم خدا خیر نداده ای گزارش زد تاپیک قبلمو بست گفت سرکاریه ناراحتم کرد. 

بعد از دو سال رفتم آرایشگاه چون باردار بودم و بعد که پسرم بدنیا اومد دیگه برای تولد پسر نازم که 31 خرداد هست اینکارو کردم. 

انرژی مثبت هاتون بهم رسید و امیدوارم خدا چند برابر خوشبختتون کنه🥰🥰🥰🥰🥰💋💋💋💋💋

یکشنبه هم نوبت کاشت ناخن دارم😁😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عاشق رنگ مو شدم

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
مبارکه مدام شامپو رنگ بزن که کدر نشه‌ منم صورتی کرده بودم زود رفت و بعدش با شامپو رنگ های مختلف کل ...

عزیزم خیلی قشنگه. به موهات روغن زیتون بزن حسابی بعد دو سه ساعت برو حمام وقتی برگشتی سشوار حرفه ای بکش. خیلی زیباتر میشه 

عزیزم خیلی قشنگه. به موهات روغن زیتون بزن حسابی بعد دو سه ساعت برو حمام وقتی برگشتی سشوار حرفه ای بک ...

این عکس برای خیلی سال قبل هست عزیزم

الان دیگه نه موهام رو صاف میکنم نه رنگ‌

ولی توی مجردی تمام رنگ‌ها رو امتحان کردم 😀

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

وای عاشق رنگ مو شدم

عزیزم من بخاطر سلامتی پسرم از روزی فهمیدم باردارم حتی یه مداد تو چشمم هم نکشیدم رنگ نکردم تا الان که دیگه تولد یکسالگیشه. اینا همش شیمیایی هست شما بارداری سعی کن دوری کنی برای فرزندت مفیده