2777
2789

سلام.من ی دختر ۳ سال و چهار ماهه دارم .کلمه میگه جمله دو کلمه ای و سه کلمه ای میگه ولی چهار کلمه ای خیلی کم.بیشتر حرفایی ک میزنه نامفهومن.اونای رو هم ک میگ بعضیاشون رو خوب نمیتونه تلفظ کنه.فعل جمله رو اشتباه میگه یا کلا نمیگه. ر رو نمیتونه بگه بجاش میگ ی .از همه لحاظ خیلی باهوشه همه چیو میفهمه درک میکنه ولی هنوز خوب نمیتونه حرف بزنه😞

❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی دخترمنم دقیقا همینه.متولد دی۹۵ولی حرف زدنش مثل دختر شماست،دختر بزرگم دوسالگی از این یکی دختر بهتر حرف میزد

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
والا دختر خاهرم همین بود الان5 سالشه ماشاالله شماره گوشیشون گذاشتم رو رد تماس انقددددزنگ. میزنه بهم ...

من نگرانم میگم نکنه دور حرف بیفته یا همین جور بمونه.اخه همسن و سالاش کامل حرف میزنن

بزن نت ببین چی براش خوبه 

چیز خاصی ننوشته .گفتار درمان رو گفته ک اونم الان بخاطر کرونا نمیشه ببرمش میترسم

من نگرانم میگم نکنه دور حرف بیفته یا همین جور بمونه.اخه همسن و سالاش کامل حرف میزنن

عزیزم مشکل شما با گفتاردرمانی حل میشه بهتره زود اقدام کنی چون بچه ها میفهمن همه چی رو و تو اعتماد بنفسشون تاثیر زیادی میذاره