چه اتفاقی براشون میوفته ایا واقعا اتفاقی براشون میوقته و تاوان قسم دروغشون رو میدن یا ن چجوریه ک ما تا یه دروغ کوچیک میگیم سریع تاوانشو میدیم ولی بعضی ها چه کار میکنن و دست رو قران میزارن قسم دروغ میخورن ولی هیچیشون نمیشه
چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط این دنیا نیست. اون دنیا عذاب سخت تری در انتظاره. در ضمن بدون خدا دوستت داره که بایه اشتباه کوچیک بهت تلنگر میزنه. اونها رو خدا به حال خودشون رها کرده تا به وقتش. تو وقتی کسی رو دوست داشته باشی بیشتر مراقبی اشتباه نکنه و خطا نره. تذکرپشت تذکر. اما وقتی کسی از چشمت بیفته رهاش میکنی. خوشیهای این دنیا اسباب امتحان بنده هاشه
اخه یه نفر هست در حقم نامردی کرد بعدشم دست گذاشت روی قران قسم دروغ خورد و تهمت زد بهم منم شکایت نکردم ازش فقط سپردمش دست همون قران ولی هیچی به هیچی زندگیش بهتر هم شده خوش تر هم شده پس تاوان دل شکسته من چی میشه پس کی قران میخواد جوابشون رو بده تازه بار اولشم مبوده ک دست رو قران میذاشته قسم دروغ میخوره
چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود
اونی که اعتقاد داره به خدا دنبال قسم و آیه نیست و میسپره به خدا
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱