2777
2789

مامان من چندتا دوست داره که خیلی باهاشون صمیمیه هرروز با همن و ...

بعد یکی از دوستاش یه اخلاقی داره اگه دعوت کنه مشکلی برات پیش بیاد نتونی بری خیلی ناراحت میشه 

حالا تولدش بود دعوت کرده بود ما هم نتونستم و یهویی کار پیش اومد اومدیم شهرستان 

مامانم پیام داد معذرت خواهی کرد تبریکم گفت ولی اون سرد جواب داد 

مامان منم چون از قبل خیلی از این نوع رفتاراش ناراحت بود پیام داد من که معذرت خواهی کردم تبریکم گفتم چرا آنقدر سرد برخورد کردی و یکمم بد حرف زده بود چون خیلی ناراحت بود 

خلاصه بگو مگو شد و اینا دعواشون شد تو پیام بعد یهو زنیکه شروع کرد گفت آره تو اون روز رفته بودیم بستنی بخوریم قیمت بستنی همه رو پرسیدی ببینی کدوم ارزون تره اونو بگیری وضعتم خوبه این کارا زشته با یه بستنی ندار نمیشی 

یا فلان روز به فلانی گفتی غذارو و چند خریدی همه ناراحت شدن کارت خیلی زشت بود و کلی از این حرفای بیخود 

منم خیلیییی ناراحت شدم چون همیشه به مامانم میگم این کارو نکن اون کارو نکن قیمت نپرس از همه مامانم میگه تو بچه آیی عقل نداری اقتضای سنته این چیزا برا کسی مهم نی 

من چون رو این چیزا حساسم خیلییییی ناراحت شدم آنقدر دلم شکسته دل و دماغی برام نمونده 

سنشم بالاس فک نکنید کمه آنقدر بیشعور آخه آدم 

این حرفارو نباید به زبون آورد 

هی به مامانم گفت آره حالا میفهمم چرا کسی باهات دوست نمیشد و ... 

آخه سر یه دعوت 

هی میگه باید میومدی درمو می‌زدی میگفتی آخه چه فرقی می‌کنه 

حالا مامانت قیمت بپرسه چی میشه تو باید پشت مادرت باشی دوستش هرچی خواست بگه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خصوصیات اخلاقی مادرت به اونا چه اسیبی میرسونه؟همون بهتر که شناختشون و کات کنه باهاشون،والا،دوست داره قیمت بپرسه،به اونا ربطی نداره،طرف انقدر بی درکه که کار پیش اومده ونتونسته بره بیشعوری به حد کمال رسونده،

آخه بدم میاد کسی اینطوری فکر کنه انکار شخصیتمون می‌ره زیر سوال

ن بابا 

خیلی ها این مدلن اون دوست مادرت بی تربیت بوده که به رو اورده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)