2777
2789
فکر نکنم منو همسرم درست نقطه مقابل همیم کاملا با هم فرق داریم ولی مشکل حاد نداریم زندگی خوبی داریم

ازنظر اعتقادی؟؟؟

چجوری کنار میاین؟؟

میشه بکم توضیح بدی؟؟

بعد تربیت بچه رو چبکار میکنین؟؟

ینی منظورت اینه اینجوری برخورد کنم دیگه چنین چیزی نمیفرسته؟؟

اخه همه مثل هم نیستن که

گاهیم اخمامو میکنم تو هم و محلش نمیدم معذرت خواهی میکنه

البته اینا سر مسائل اعتقادی نبود.

من با یه نفر اشنا شده بودم مشروب میخورد هر چقد گفتم ترک نکرد منم رابطه رو تموم کردم.

ولی فک نکنم تا خودش نخواد بشه زورش کرد

و گفت: محبت درست نشود مگر در میان دو تن؛ که یکی دیگری را گوید: «ای من»⁦♥️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باز ادامه پیدا کنه چی یا پیش بچه حرفشو بزنه؟

ببین‌بشین راجع به عقایدتون مفصصصصل باهاش حرف بزن

بگو اقا من کاری با عقایدت ندارم توام کاری نداشته باش

اینطوری به‌هم دیگه اسیب‌‌نمیزنیم

اگه میتونی این کارو کنی که هیچ

اگه نه که با هر بار بحث عقیدتی دعوامون میشه و سرد و سردتر میشیم

ازنظر اعتقادی؟؟؟ چجوری کنار میاین؟؟ میشه بکم توضیح بدی؟؟ بعد تربیت بچه رو چبکار میکنین؟؟

به اعتقادات هم احترام میذاریم فقط همین در مورد تربیت بچه هم باهم هماهنگ عمل میکنیم ببخشید خوب نمیتونم توضیح بدم😄😄

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
اخه همه مثل هم نیستن که گاهیم اخمامو میکنم تو هم و محلش نمیدم معذرت خواهی میکنه البته اینا سر مسائ ...

مساله اینه میگه یه گروه خاصی که نمیتونم اینجا بگم گند زدن به مملکت ،میگم  هر قشری خووب و بد داره

میگه مردم که خیری ازشون ندیدن

بی منطق حرف میزنه حالمو بد میکنه دوس ندارم ببینمش تا چن روز

مساله اینه میگه یه گروه خاصی که نمیتونم اینجا بگم گند زدن به مملکت ،میگم  هر قشری خووب و بد دار ...

ببین این به درد نمیخوره😕 دقیقا درک میکنم چی میگی

سخته ادم طرز فکرش متفاوت باشه

دوس داشتنو هم میشوره میبره اینجور اختلافا

و گفت: محبت درست نشود مگر در میان دو تن؛ که یکی دیگری را گوید: «ای من»⁦♥️⁩