2777
2789
عنوان

رمان ایرانی قشنگ

376 بازدید | 18 پست

سلام دوستای نینی سایتی..تو این روزای کرونایی فقط رمان و فیلم میتونه آدم رو سرگرم کنه ‌‌....رمان ایرانی قشنگ و باارزش چی خوندین...میشه اسمش رو بگین. تا ماهم بخونیم

به طور یقین بدانید که وعده خدا حق است ولی اکثر مردم از این حقیقت اگاه نیستند...آیه۱۳سوره قصص

پدر ان دیگری

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سمفونی مردگان و بوف کور

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
تب

کتابه یا رمان نتیه؟؟!!

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃

درجگرخاریست

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
ناگفته ها /زندگی خصوصی /بانوی قصه/ جمعه سی اسفند اینا عالیننن

زندگی خصوصی و بانوی قصه خوندم قشنگه 

ناگفته ها چند بار خواستم بخونم ولی جدبش نمیشدم یکم از موصوعش میگی

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃
زندگی خصوصی و بانوی قصه خوندم قشنگه  ناگفته ها چند بار خواستم بخونم ولی جدبش نمیشدم یکم از موص ...

بخونش قشنگه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
زندگی خصوصی و بانوی قصه خوندم قشنگه  ناگفته ها چند بار خواستم بخونم ولی جدبش نمیشدم یکم از موص ...

خیلی خیلی قشنگه ناگفته ها درمورد یه دخترس ک چندسال رفته خارج برمیگرده بعد تو هواپیما با یکی اشنا میشه از قضا اشنا درمیاد و میشه شوهر دختر عموش یه پدری این دختر داره ک فک‌میکنه باباشه ولی ناتنیه و ب همین دختره نظر داره میخواد بهش تجاوز کنه اینم پناه میبره ب خونه همین پسره ک نامزد دخترعموشه  و اینا طی جریاناتی صیغه پسره میشه و کلی اتفاق دیگه خیلی قشنگه بخونش