2777
2789
عنوان

تولد بگیرم تو کرونا یا نه ؟

1874 بازدید | 30 پست

سلام دوستان 

من انقد تو ذهن خودم بالا پایین کردم و همفکری و مشورت کردم با همه دیگه واقعا رددد دادم 😢

تولد یکسالگی پسرمه خیلی دوست داشتم مراسم مفصلی براش بگیرم اما با این کرونا واااقعا دو دلم 😢 از طرفی هم میبینم همه مراسماشونو میگیرن حتی عروسی داره برگزار میشه واقعیتش دلم نمیاد بیخیال اولین تولد پسرم بشم😩 

میشه راهنماییم کنید 

😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگیر سلامتی خیلی مهم تر از تولده ان شاالله بعدا یه مفصلشو براش میگیری

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

کوچولو بگیر، فقط خانواده ی خودت و همسرت، باور کن مجلس گرمتره و بیشتر هم خوش میگذره، مخصوصا که توی این سن بچه ها اکثرا توی تولد همکاری نمیکنن، توی این اوضاع هم خیلی از مهمونها واقعا ممکنه بخاطر رودربایستی فقط بیان، اگر خدایی نکرده یکیشون بعد مجلس مبتلا شده باشه خودتون عذاب وجدان و شرمندگی خواهید داشت

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

خودمونی بگیر

من وایه اولین تولد پسرم معصل گرفتم ولی هیچی یادش نموند.خیلیم اذیت شد طفلی

پارسال ۵سالگیش دوباره مفصل گرفتم خیلی خوش گذشت بهش

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

تولد رو میخوای برا کی بگیری !؟ هدف اگر پسرته در نظر بگیر در این جشن به قول خودت مفصل یکی مریض باشه و بچه ات رو مبتلا کنه اونوقت میخوای چه بکنی!؟ ارزش داره به نظرت بگیر برات سلامتی بچه ات مهم نباشه !؟