2777
2789

سلام عزیزم امید وارم متن من رو بخونی ما برای منزلمون کولر گازی ایران رادیاتور تهیه کردیم کیفیت بسیار مناسبی داره و همینطور صدای تولیدی خیلی کمی تولید می کنه که این موضوع برای من و همسرم بسیار مهم بود چون یکی از کولر گازی هارو داخل اتاق بچه هامون نصب کردیم می خواستیم صدای آزار دهنده ای نداشته باشه و اینکه همسر من خیلی بابت خرید شک داشت و قیمت های هر فروشنده ای تفاوت زیادی داشت و مسئله هزینه برای ما واقعا مهم بود برای همین بعد از کلی جست و جو با سایت شوفاژ دات کام آشنا شدیم نماینده رسمی ایران رادیاتور هستن و قیمت های بسیار بسیار مناسبی در اختیار ما قرار دادن و خب ما داخل تهران هستیم با کارت خوان درب منزل به ما تحویل دادن اجناس رو که همون جا پرداخت انجام بدیم و واقعا همسرم از این موضوع بسیار خرسند شد امید وارم نظرم براتون کارآمد باشه عزیزم حتما به سایتشون سربزن و اگه بازم به نتیجه نرسیدید با شماره 02188302400 تماس بگیرید نماینده های فروش سایت خیلی عالی شما رو راهنمایی می کنند .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم امید وارم متن من رو بخونی ما برای منزلمون کولر گازی ایران رادیاتور تهیه کردیم کیفیت بسیار ...

مرسی عزیزم بعد چند ماه الان نظرتونو دیدم ممنونم 

ایران رادیاتور خریدیم و راضی بودیم 🙏🌹🌹🌹

مرسی عزیزم بعد چند ماه الان نظرتونو دیدم ممنونم  ایران رادیاتور خریدیم و راضی بودیم 🙏🌹🌹🌹

عزیزم واقعا راضی بودی ،من دنبال کولر گازیم واقعا موندم چی بگیرم ،

چون اکثر ا مغازه ها جنرال دارن ،یکی بهم گفت جنرال تقلبی زیاد داره ضمانت ندارن وبانه ای هست ،من مونده ونگرفتم ،

چون پکیچم ایران رادیاتور هست و راضیم ،فهمیدم که کولر هم داره 

ولی بعضی ها میگن ایران رادیاتور کولرش خوب نیست ،

ولی برای من خدمات پس از فروش پکیچم عالی بود من راضیم ازش 

حالا واقعا دو دلم چه کولر بردارم گلم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

من اخیرا یک دستگاه ۲۴۰۰۰ را از نماینده تبریز خرید و نصب کرده ام متاسفانه صداهای خیلی ازاردهنده از پنل میاد که حتی کولر های بانه ای که ارزانتر هستند چنین صداهای نمی دهند و وقتی به نصاب میگویمکه چطور رفع کنیم جواب میدهد که نمیشه و از همه شان میاد و مثال پراید و ماشین خارجی میدهد لذا خیلی پشیمان شدم که جنس ایرانی خریدم

برای سرویس رادیاتورم  چند جا سرچ کردم ولی خوب به یه جای خوب برخورد کردم که گفتم بزارم شمام استفاده کنین. همه خدمات و کیفیتشون خوب بود . تعمیر اسپیلت  تهران سرویس بهترین گزینس به نظرم .. البته تمام برندارو تعمیر میکنه
مرسی عزیزم بعد چند ماه الان نظرتونو دیدم ممنونم  ایران رادیاتور خریدیم و راضی بودیم 🙏🌹🌹🌹

سلام عزیزم میخواستم درمورد کولر ازتون بپرسم .کارکرد وصداش چطورا اخه اکثریت میگن صدای بلندی داره

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

متاسفانه اسپیلت ۱۸ هزار خریدم.بیش از دو هفته است برا نصب اذیت میکنن و نصاب نمیفرستن. هر چه هم تماس میگیرم میگن باشه ولی اتفاقی نمیفته.خیلی پشیمون هستم از خرید از برند ایران رادیاتور، پشیمون