2777
2789
عنوان

این دنیا دیگه به درد نمیخوره :)

682 بازدید | 12 پست

هر روز ادمای زیادیو میبینم که از زندگی سیرن..واقعا چرا؟؟!!..دنیا شده پر از خیانت ،دزدی،حرمت شکنی ها ،بی حیایی ها ، قتل عام ها ،فقر و تنگ دستی ها و....

بقول علی زندوکیلی: زندگیمون کو؟؟!  ببین ما کشته های بی نبردیم :) 

بی خبر از هم، اواره ی دنیای دردیم!!

چو تخته پاره بر موج...رها  رها  رها  من🌿🌵عاشق گروه *چارتار* هستم💙یک عدد دختر شیرازی هسدم😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو اولین بار وقتی بهش رسیدم ک ۱۶ سالم بود از همون روز هم شعارم اینه خدا بیایی پایین جهنمتو جمعش م ...

دقیقا در واقع جهنم واقعی این زمانه هست...اخر الزمان

چو تخته پاره بر موج...رها  رها  رها  من🌿🌵عاشق گروه *چارتار* هستم💙یک عدد دختر شیرازی هسدم😌
من حس میکنم ظهور نزدیکه

دقیقا و واقعیتم هس..دیگ دنیا قراره چقد دلگیر و تنگ و تاریک بشه تا اقا ظهور کنه .ولی خب واسه منی ک اعمالم خیلی خوب نیس یکم میترسم😓

دقیقا و واقعیتم هس..دیگ دنیا قراره چقد دلگیر و تنگ و تاریک بشه تا اقا ظهور کنه .ولی خب واسه منی ک اع ...

نترس عزیزم

همین ک زنده ای یعنی فرصت جبران داری

از همین الان خوبتر از قبل بشو

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
همیشه همین بوده تاریخو بخون بدتر از الان هم بوده به نظر من باز الان قانون هست

اره خب در هر زمان ادمای بد بودن دیگه

نترس عزیزم همین ک زنده ای یعنی فرصت جبران داری از همین الان خوبتر از قبل بشو

اخه سخته...تصمیم میگیرم ولی زود میشکونمش

اخه سخته...تصمیم میگیرم ولی زود میشکونمش

تصمیمای بزرگ نگیر

از کارای کوچیک شروع کن.

اگه یهو بخوای همه چیزو تغییر بدی کم میاری

کم کم ک انجام بدی یهو میبینی یه تغییر بزرگ کردی

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
تصمیمای بزرگ نگیر از کارای کوچیک شروع کن. اگه یهو بخوای همه چیزو تغییر بدی کم میاری کم کم ک انجام ...

مرسی😍