2777
2789

پسرم ۳سالشه ۱۰کیلوه نه صبحونه نه ناهار نه شام شکمش خالیییی خوابیداه😪 یکساله شیر نخورده بکشیش نمیخوره میگه بوش دوس ندارم استخوناش چک چک میکنه ماستم شاید روزی یه قاشق بخوره

حتما ببر دکتر

شاید کم خونی داره

خیلی ضعیفه

بهش شربت مولتی زینک دار سانستول بده

غذاهاش رنگی درست کن

تزیین کن

بستنی بهش بده

غذاهای پرکالری 

قلم بریز تو غذاش..غذاهاش خوشمزه و طعم دار درست کن..لیمو بریز رو سالادش با غذا

برای شادی روح پدرم صلوات ممنون🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیر موز بده بهش ، شیر خرما ، فرنی با مغزیجات با شیر درست کن ... نی شیر با طعم های مختلف بگیر بده بخوره ، شیر با چی پف ... حتما خالی نباید بخوره که ، همه ی اینهارو امتحان کن ، تو سوپش شیر بریز و ...

برای وزنشم غذاهای نشاسته دار برای وزن بچه خوبه ، مثلا سیب زمینی سرخ کرده بچه ها خیلی درست داره ، هرروز یه بشقاب درست کن سس بزن بده بخوره ، یا مثلا ماکارانی دوست دارن اکثر بچه ها ، ماکارانی شکلی بپز با قارچ و ذرت بده بخوره ... اگه کباب درست داره مرغ و گوشت کباب کن بده بخوره  

اینهارو امتحان کن

از این غمگینم که برای به دست اوردنش نجنگیدم ...پس بجنگ تا حسرت دیروزت را نخوری...!
حتما ببر دکتر شاید کم خونی داره خیلی ضعیفه بهش شربت مولتی زینک دار سانستول بده غذاهاش رنگی درست ...

یه جاخونده بودم کنجدبوداده روی غذابریزیدخیلی تأثیرداره به خوردنش وخیلی مقویه

رفيق ميخواستم بهت بگم كهوقتى دارى حرص و جوش پول رو ميزنىوقتى دارى براى تصاحب يه مقام خودت رو به آب و آتيش مى‌زنیوقتی داری برای بالا رفتن خودت بقیه رو لِه میکنیوقتی برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به قدرتخلاصه کنم وقتی زندگی رو خیلی جدی گرفتی یه لحظه به تهش فکر کن... این همون آبِ يخ روى آتيشه!ببين من نمى‌گم زندگی نکن!تلاش نکن! ناامید باش و بی هدفنه!میخوام بگم مسیر زندگی تو یجوری بچین که فقط ختم نشه به ثروت و قدرت و مقام!راستش من اصلا نمی‌دونم ما چی ایم و اینجا کجاستو اصلا اینجا چیکار می‌کنیم!فقط اینو میخوام بهت بگم،یعنی اینو فهمیدم که مسیر زندگی تو باید یجوری بچینی که باعشق و علاقه زندگی کنینمی‌دونم!ببین ذوق‌ت چیهیکی ذوقش با سفر زنده می‌شهیکی با کتابیکی با یه پیاده روی سادهیکی آشپزییکی...اگه میخوای برده ی دنیا نباشی ذوق دلت رو پیدا کندلت آروم رفیق...❤️

ظرفای بچگونه مختلف بگیر با قاشقای خوشگل ، تشویقش کن ...

اگه پارک نزدیکتون دارین ناهار غذاشو بریز تو ظرف ببر پارک بزار هم بازی کنه هم بخوره ...

از این غمگینم که برای به دست اوردنش نجنگیدم ...پس بجنگ تا حسرت دیروزت را نخوری...!
نه نمیخوره کاکاءو هم ربختم حتی .قبول نکرد

فقط بگو چی دوست داره؟

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
شیر موز بده بهش ، شیر خرما ، فرنی با مغزیجات با شیر درست کن ... نی شیر با طعم های مختلف بگیر بده بخو ...

اینارو امتحان کن حتما

بچه داداش من فقط جوجه و گوشت کبابی و سیب زمینی سرخ کرده میخوره ، ۲ ساله به غذا افتاده فقط همینارو میخوره 

مامان عزیز،ببین بزرگتر بشه بالاخره به غذا میوفته اما الان سعی کن هر چیزی که می‌دونی دوست داره همونو‌ همش براش فراهم کنی،کم کم بهتر میشه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن