2777
2789

شیر برنج کاراملی 

سوپ خامه ای 

ماکارونی یا نودلیت

عصاره ی گوشت

پیتزا 

لازانیا. حالا مثلا قارچ و فلفل دلمه ای دوست نداره نریز

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بايد ببيني علتش چيه اگه كمبود آهني چيزي داره كه بايد برطرف بشه اگه هله هوله زياد ميخوره قطع بشه و غذاهايي كه دوست داره رو براش درست كنين اجازه نديد سر يخچال بره و چيزي به جز غذاشو بخوره غذارو بذارين نيم ساعت رو ميز نخورد بردارين و تا اونو نخورده چيز ديگه اي نخوره حتي اگه تا وعده بعد طول بكشه از جيغ و دادش نترسين و چيزي جز غذايي كه بايد بخوره ندين بهش البته اينا برا سه سال به بالاست بچه كوچيكتر نه

در بدترينِ ما آنقدر خوبي هست ،و در بهترينِ ما آنقدر بدي هست ،كه هيچ يك از ما اين حق را نداريم كه از ديگري عيب جويي كنيم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیز🌹

تا حالا قاووت بادام یا چهارمغز برای فرزندتون امتحان کردید؟ این پودر های آجیلی فوق‌العاده مقوی و خوشمزه که از آجیل تازه و درجه یک تهیه شده میتونه با اضافه شدن به نوشیدنی یا صبحانه فرزندتون میزان دریافت مواد مغذی رو بالاتر ببره. همچنین به دلیل طعم خوبی که داره کودک به خوردن غذا تشویق میشه. توصیه میکنم از پیج ما دیدن کنید:

https://www.instagram.com/p/CBNJ7cWhVHI/?igshid=ge4jnmdcun4a

از ویتامین‌ها و کلسیم موجود در مغزیجات بویژه‌ی کلسیم سرشار بادام غافل نشود.