بچه ها من ۵ روزی هس نتم ضعیف شده سرعت خ کمه میرم سایت مخابرات میگه سرویست تموم شده ولی الان با همون نته میام. این چجوریشه؟☹😧 خودکارم شارژ نمیشه ینی میره رو قبض تلفن یا چیی؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه اینستا تلگرام همه سایتارو میاره فیلترم باهاش کار میکنه یوتیوبم باز میکنه حتی ولی ضعیفه تو سایت م ...
تا روزی ک از مدت سرویست باقی مونده ، میتونی استفاده کنی... اما با سرعت خییلی کم
عادیه
برا همه همین طوره
اشیمشی سابق هستم... واردکننده انواع و اقسام پارچههای جنس خوب با قیمت عالی... آدرس کانال تلگرام Parchesara121@ ... سفارش تایپ و پاورپوینت با مناسبترین قیمت پذیرفته میشود
اگه ترافیکت تموم شه ولی سرویست هنوز تاریخ داشته باشه سرعت اینترنتت به حداقل ممکن ینی 128 کیلو بایت میرسه ولی قطع نمیشه. شاید بتونی فقط پیام بفرستی ولی عکس اینا ن. ولی اگه سرویست تموم شه فک کنم کلا نت قط میشه.
من اینجا جز دو تا دوست قدیمی کسی رو نمیشناسم، به من برای موندن انگیزه بیشتری بدین😂