2777
2789
عنوان

مخابراتیا میاین ی لحظه🙏

107 بازدید | 14 پست

سلام😍

بچه ها من ۵ روزی هس نتم ضعیف شده سرعت خ کمه میرم سایت مخابرات میگه سرویست تموم شده ولی الان با همون نته میام. این چجوریشه؟☹😧 خودکارم شارژ نمیشه ینی میره رو قبض تلفن یا چیی؟

هر کی اطلاعی داره بگه لطفا🌹

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون سایت داخلی هست، حتما رایگانه 

نه اینستا تلگرام همه سایتارو میاره فیلترم باهاش کار میکنه یوتیوبم باز میکنه حتی ولی ضعیفه

تو سایت مخابراتم زده تموم شده

نه اینستا تلگرام همه سایتارو میاره فیلترم باهاش کار میکنه یوتیوبم باز میکنه حتی ولی ضعیفه تو سایت م ...

از بندگان خوب خدایی پس

یا الله 🤷‍♂️  توضیحات تکمیلی  (مادر پسر شجاع اینم مدال شجاعت به دلیل رشادت ها و دلاوری تقدیم شما 🎖️😒) 

چ خوبه براشما 

منم اینترنت مخابرات میگیرم ولی جالبه به 50 مگ ک میرسه دیگههههه کار نمیکنه 😐

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
نه اینستا تلگرام همه سایتارو میاره فیلترم باهاش کار میکنه یوتیوبم باز میکنه حتی ولی ضعیفه تو سایت م ...

تا روزی ک از مدت سرویست باقی مونده ، میتونی استفاده کنی... اما با سرعت خییلی کم

عادیه  

برا همه همین طوره 

اشی‌مشی سابق هستم... واردکننده انواع و اقسام پارچه‌های جنس خوب با قیمت عالی... آدرس کانال تلگرام Parchesara121@ ... سفارش تایپ و پاورپوینت با مناسب‌ترین قیمت پذیرفته میشود
چ خوبه براشما  منم اینترنت مخابرات میگیرم ولی جالبه به 50 مگ ک میرسه دیگههههه کار نمیکنه 😐

مال منم اینجوری بود بخاطر همین تعجب میکنم دیه میگم از یه جا دیگه نکشه🥺

دقیقا منم همینم اعصابم خورده میرم تو سایت مخابرات زده تموم شده بعد کلا خیلی نت ضعیفه همه چی رو میاره ولی برای ی عکس 1 مگابایتی 5 دقیقه معطل میشم 

بسته هم خریدم چون فکر میکردم تموم شده ولی باز بعد ی روز ضعیف شد

حس میکنم مخابرات داره دزدی میکنه 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 
تا روزی ک از مدت سرویست باقی مونده ، میتونی استفاده کنی... اما با سرعت خییلی کم عادیه   برا ه ...

عه مال من فقط این ماه اینطوری شد مرسی

دقیقا منم همینم اعصابم خورده میرم تو سایت مخابرات زده تموم شده بعد کلا خیلی نت ضعیفه همه چی رو میاره ...

اون ک از اول دزده شکی نیس ولی در مقایسه با همراه اول و ایرانسل کمتر دزدی میکنه باز

اگه ترافیکت تموم شه ولی سرویست هنوز تاریخ داشته باشه سرعت اینترنتت به حداقل ممکن ینی 128 کیلو بایت میرسه ولی قطع نمیشه. شاید بتونی فقط پیام بفرستی ولی عکس اینا ن. ولی اگه سرویست تموم شه فک کنم کلا نت قط میشه.

من اینجا جز دو تا دوست قدیمی کسی رو نمیشناسم، به من برای موندن انگیزه بیشتری بدین😂
اگه ترافیکت تموم شه ولی سرویست هنوز تاریخ داشته باشه سرعت اینترنتت به حداقل ممکن ینی 128 کیلو بایت م ...

مرسی💛💛