2777
2789
عنوان

بچم بی قراری میکنه کمکم میکنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 48 پست
شیرم خیلی زیاده ...کلا لباسام پرمیشه....ن واسه اون نیست

شايدم رفلاكس يا كوليكه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شما میگی من چکار کنم؟؟ن دوست ندارم شیر خشک بدم بهش ب هیچ عنوان ...چون شیر خشک هیچ فایده ای ندار ...

منم دوست نداشتم شیرخشک بدم عزیزم ، ولی اشتباه محض بوده که مصر بودم بهش شیر خودمو بدم

امیدوارم روزی از این تصمیمت احساس ندامت نکنی ،چون الان از بیخوابی عصبی هستی و این میشه پایه ی روح و تربیت کودکت

بهرحال من چنتا پست گذاشتم برات ،که چیکارا کنی ،امیدوارم به تجربیات مادرهای دیگه ایمان داشته باشی

...

تجربه با دو تا بچه که یکی ۳ ساله و یکی ۲۳ روزه اینه اون بچه سیر نمیشه من ب پسرم که ۲۳ روزشه هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک میخوابه واس شیر بیدار میشه فقط ولی فقط شیر خودمو میدادم مدام سینم تو دهنش بود

ئاخ دونیا پیرت کردم.هه ناسه کانم هاکان و ژیکان

انقدرررررررر مسائل و اتفاقات خوب و بد زیادی رو تجربه خواهی کرد که به اینکه شیرخشک دادی و شیر خودت رو نخوره چی میشه ، فکر کردنت فقط لبخند به لبت خواهد آورد

فقط سخت نگیر ، من مادری ام که توی ۳ ماهگی ۴۸ ساعت دخترم سینه م رو نگرفت و فقط بهش آب دادم تا برگرده به سینه م ، قدیمیا میگن از سینه قهر کرده بوده

الان فقط وقتی یادم میاد میخندم به حماقتهام😄

...
تجربه با دو تا بچه که یکی ۳ ساله و یکی ۲۳ روزه اینه اون بچه سیر نمیشه من ب پسرم که ۲۳ روزشه هم شیر خ ...

واقعا گیج شدم نمیدونم چکار کنم....اخه پیش بهترین دکتر بردمش...و خیلی معروفه و حالیشه...بهم گفته بدعادتش کردم فقط همین

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....
الان شما میگی من چکار کنم؟؟ن دوست ندارم شیر خشک بدم بهش ب هیچ عنوان ...چون شیر خشک هیچ فایده ای ندار ...

ببين شيرت زياده اما قوام كافي برا سير شدن بچه نداره.عروس مام مثل شما ميگفت چندين روز بچه از گرسنگي زجه زد الان بعد چندين سال هنوز خودشة نبخشيده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
واقعا گیج شدم نمیدونم چکار کنم....اخه پیش بهترین دکتر بردمش...و خیلی معروفه و حالیشه...بهم گفته بدعا ...

فقط ی بار امتحان کن ضرر نداره با یه بارم چیزی نمیشه یه بار واسش درس کن بهش بده بخوره و اروغشم بگیر ببین میخوابه و اروم میشه یا ن

ئاخ دونیا پیرت کردم.هه ناسه کانم هاکان و ژیکان
خیلی عصبی هستی عزیزم واقعا به استراحت و تنهایی احتیاج داری موفق باشی

عزیزم عصبی نیسنم اینو محض خنده گفتم ک دکتر میشدم....شما بد برداشت کردین

منم دوست نداشتم شیرخشک بدم عزیزم ، ولی اشتباه محض بوده که مصر بودم بهش شیر خودمو بدم امیدوارم رو ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم

حداقل شير خشكو با قطره چكون بده اگه ميترسي سينه تو نگيره ببين سير ميشه مشكل چيه.گريه بچه اعصاب آدمو داغون ميكنه

حداقل شير خشكو با قطره چكون بده اگه ميترسي سينه تو نگيره ببين سير ميشه مشكل چيه.گريه بچه اعصاب آدمو ...

واقعا اعصابم بهم ریخته همش عذاب وجدان دارم ...دلم ب بچم میسوزه نگاش میکنم اشکام میریزه...حال خودمم خوب نیست  واقعا