2821
2789
عنوان

درد مقعد در پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 2671 بازدید | 41 پست
رابطه از پشت هم میتونه دلیلش باشه ها...

نداشتم تا حالا .میگم مجردی هم همین دردارو داشتم.نزدیک سه ساله

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
منم دیدم تو نت نوشته.شما خودتون داشتین یا اطلاعاتشو فقط دارین

داشتم عمل کردم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داشتم عمل کردم

ببخشید اقدام داشتین و خبری نمیشد بعد ک رفتین دکتر این مشکل و واستون گفتن؟؟؟

الان خوب شدین؟؟

بچه هم دارین؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
منم اینطوریم خیلی بد سونو دادم سالم بودم

شما هم این حس دفع رو داشتی یا نه؟؟

من کلا چند ساعت اول تو سرویس می مونم دیگه😐😐😐

بله دارم

خوبه خداروشکر ک مشکلی نداشتی.من قبلا ب مادرشوهر گفتم امروز گیر داده ک باید بری دکتر میترسم.برای بارداری مشکلی باشه خدای نکرده.حرف دربیاره واسم

ببخشید اقدام داشتین و خبری نمیشد بعد ک رفتین دکتر این مشکل و واستون گفتن؟؟؟ الان خوب شدین؟؟ بچه هم ...

مجرد بودم دردام زباد بود مسکن میخوردم  اوکی میشد و دروه تمام میشد تا دیگه ی  دفعه تو پریود درد دیگه تمام نشد مسکن اثر نکرد  دیگه حالم بد شد از شدت درد اوژانس اومد گعتن شاید اپاندیس..خلاصه بردنم بیمارستان گفتن اندو و نشتی داره باید عمل شه ...همون روز عمل باز شدم ی  تخمدانمو کوچک کردم جمعش کردن...بعد دیگههه رفتم تحت کنترل الان ۷ سال هست تحت نظرم ازدواجم کردم بچم دارم...نشونه دیگشم لک بینی قهوه ایی ی چند روز  قبل و بعد  دوره پریود...اندو دیگه نشونه دیگه نداره

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
مجرد بودم دردام زباد بود مسکن میخوردم  اوکی میشد و دروه تمام میشد تا دیگه ی  دفعه تو پریود ...

مرسی سلامت باشی

مجرد بودم دردام زباد بود مسکن میخوردم  اوکی میشد و دروه تمام میشد تا دیگه ی  دفعه تو پریود ...

عزیزم آندومتریوز باسونو واژینال قابل تشخیص؟

من دادم گفت ندارید پیش البرزی

اما موقع پریودی مقعدم درد میگیره و انگار نفخ زیاد دارم که باید همون لحظه تخلیه بشه اگر نگهدارم درد میگیره 

از بس خودتو در اختیار دیگران گذاشتی سلیته خانوم خودتو جمع کن بعد بیا تو تایپیک بقیه زر بزن زنیکه عنتر

ما که تمام عمرمون دپرس هستیم،چرا وقتی میمیریم اسممونو میزارن شادروان 🥀🖤
از بس خودتو در اختیار دیگران گذاشتی سلیته خانوم خودتو جمع کن بعد بیا تو تایپیک بقیه زر بزن زنیکه عنت ...

ملاحظه میکنید فقط

@نی_نی_یار_3  

فقط توهین

سلام گلم ممكنه بخاطر اندومتريوز باشه اما نه قطعا ممكنه مشكل گوارشي و تحريك روده باشه

بايد بيشتر اطلاعات ازت داشته باشم تا بتونم بهت كمك كنم ضمنا اگر دوست داشتي پيج منو ي سر بزن شايد بدردت خورد دايركتم سوالي داشتي بپرسhttps://instagram.com/atefe.taheri_

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز