2777
2789
عنوان

خامه قنادیا مگه چجوریه؟

195 بازدید | 27 پست

سلام دوستان  خوبین؟ 

میگم یه سوال مگه به خامه قنادیا چی میزنن که 3-4 ساعت هم تو محیط باشه مشکلی نداره اب هم نمیشه

من میخوام دوشنبه برای تولد دوستم کیک درست کنم... 15-16 نفر هم هستیم. میترسم خامم توی محیط اب شه...

بنظرتون باید چیکار کنم؟ اخه توی خونه که درست میکنم سریع یه چند تا عکس میگیریم میخوریم...

مثلا پودر خامه بهش اضافه کنم یا چیز دیگه؟ 

کسی تجربه نداره 

مرسی :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازسون بپرس اونا مثلا با پودر خامه درست میکنن توشم پودر تار تار میزنن بازم از لوازم قنادی بپرس

من میخوام پودر خامه رو به خامه قنادی منجمد اضاف کنم... 

خالم اموزش دیده اونسری میگفت باید کرمفیل وانیلی اضافه کنی ولی من شک دارم میترسم بدمزه شه

من خامه كاله ميگيرم خوب ميمونه ولي كولاك سريع اب ميشه قبلش بذار كمي فريز

ینی اگر 1-2 ساعت تو محیط ازاد بمونه خراب نمیشه؟ 

من خیلی برام مهمه این تولده. قشنگ بحث ابرو حیثته خخخ

هم چربیش بالاست هم خوب عمل میارن

ینی چی خوب عمل میارن؟

مثلا با همزن برقی کاسه ای بزنم... دما محیط سرد باشه.  کیکم سرد باشه. ظرفم استیل باشه.خود ظرفو پره رو بزارم فیریز 

دیگه چی؟


ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792