2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یس فهمیدم ولی کاری نکردم فعلا 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

زیاد

سحر و جادو تا حدی معلومه

اگه بین زن و شوهر باشه یکدفعه ای نسبت به هم سرد میشن در صورتی که تا دیروز خیلی با هم خوب بودند.

بدون علت خاصی میخوان از هم طلاق بگیرن.

لاغری یکدفعه ای ، ریزش موی شدید، کلافگی و استرس و ... نشانه های سحر شدنه.

اگه هر چی خواستگار میاد اما تا پای عقد میرید و بعد تموم بشه نشونشه.

اگه میخواید خونه بفروشید اما مشتری ها از خونه تون خوششون میاد اما نمیخرن

اگه میخواید خونه بخرید و مدام به در بسته میخورید.

اینا نشون میده تو کارتون بستگی هست.

البته ممکنه کسی سحر نداشته باشه و کم و بیش این نشونه ها رو داشته باشه...

باید پیش یه دعانویس متدین و اهل خدا رفت و ازش پرسید. 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
چه اتفاقی برات میفته

بین من و شوهرم دعوای شدیدی افتاد پدر و مادرم به شدت از شوهرم متنفر شدم خودم میدونم کار کی بوده و قصدش چی بوده 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید