2777
2789
عنوان

کیا تازه مامان شدن؟بیاین بحرفیم یه کم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 41 پست
کاش منم زودتر برسم به این روزا ، تازه رفتم تو ۱۹ هفته خسته شدم ☹😑🙄

اخی خسته نباشی مامان خانوم. منم تا 25 هفته واسم خیلی طولانی گذشت اما از هفته ی 25 تا 35 مثل برق گذشت. اما دو سه هفته ی آخر بازم طولانی شد😅 ولی در کل الان عکسای بارواریمو نگاه میکنم میگم آخی چه دوره ی خوبی بود واقعا... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اینجوری نگو دختر. ایشالا به موقع به دنیا بیاد😍 والا من با اینکه تا 41 هفته صبر کردم دخترم انقد ...

ایشالا منظورم این بود زود تر زمان بگذره بچم به دنیا بیاد 😅 😅 😅 😅 😅 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
والا ازمن از روز اول نه روز خوابیدنه شب.بعدم که شبا مثلامیخوابید نیم ساعت نشده بیداربود.خلاصه که یکس ...

عزیزدلم... خسته نباشی. اره واقعا سخته منم شبا کلافه میشم. چه میشه کرد مادر شدن همینه. ایشالا بزرگ شه خیرشو ببینی خستگی از تنت در بیاد❤️

عزیزدلم... خسته نباشی. اره واقعا سخته منم شبا کلافه میشم. چه میشه کرد مادر شدن همینه. ایشالا بزرگ شه ...

ممنون.بله همینه .مادرشدن سخته.الان بقدری شیطنت میکنه که میخوام جیغ بکشم سرمو بکوبم به دیوار.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
الهیییی😅😅😅 ببوسش از طرف من فسقلی آتیش پاره رو😍😍

دست بوسه🥰🥰🥰نوبت شماهم میشه.الان داره ازسر و کولم بالا میره گوشیم میکشه.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹