2777
2789

من موافقم فقط ترازو ندارم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال ۱۲ کیلو کم کردم، الانم که باردارم و فعلا سعادت ندارم همراهیتون کنم، ولی خواهشا هر رژیمی میگیرید تهاجمی و غیراصولی نباشه و حتما حتما در کنارش مکمل هایی مثل ویتامین ب و کلسیم و روی بخورید

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

من با کالری شماری از 83 به 73 رسیدم

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
خودمم ترازو ندارم یبار اول رژیم خودمونو بیرون وزن میکنیم یبارم اخر رژیم

من ازفردا میرم باشگاه اونجا وزن میکنم

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
من با کالری شماری از 83 به 73 رسیدم

من از ۹۴ به ۶۶ رسیدم بخاطر کرونا به ۷۱ رسیدم

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
رژیم خاصی نمیخواد فقط شام نخورید 

شام‌نخورید ی سلولی هس مال مغزع از کارمیوفته اساتید طب سنتی گفتن حذف وعده ناهار و شام سرشب خوردن خودمم‌جواب گرفتم

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟