2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته پنجم، طبیعیه عزیزم، نباید خودت بهش دامن بزنی، توی سایتها متنهای عاشقانه که مامانها برای بچه هاشون نوشتن بخون و همش به جنبه های خوبش فکر کن، به اینکه الان هزاران مادر توی همین سایت بزرگترین آرزوشون اینه که جای تو باشن

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
پشیمون نیستم حس پشیمونی دارم اونم بی دلیل خیلی توضیحش سخته

اگه اوایل کآری طبیعیه واسه هورموناس ....چیکار کردی باردارشدی ....منم امروز داروهامو شروع کردم واسه میکرو

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

من 24 سالمه 18 سالگی از دواج کردم شوهرم خیلی بچه میخواست 1 ماه بعد ازدواج دو قلو باردار شدم ولی 4 ماهه 

آز پله افتادم بچه هام افتادن از نظر روحی دا غون شدم 

بعد از کلی تلاش دیگه دوباره بار دار شدم مثل تو بودم اثلا احساس خو بی نداشتم حتی به‌ فکر انداختن افتادم ولی مشاور خیلی کمکم کرد الان ی گل دختر4. 5 ماهه دارم وی هنوزخیلی افسرده ورشکسته هستم گفتم بدونی عزیزم

چرا پشیمونی؟

سلام گلم خوبی؟مشکل شما فقط مورفو ۳ هست که قرار میکرو کنی؟

مورفو همسر من یک بود شده ۴ تعداد ۸۰میلیون حرکت آ۱۰وب۲۷

ششماه قبل مورفو یک تعداد ۴۰بود قرار بود میکرو کنم اما الان شوهرم نمیاد میگه همه چی نرماله طبیعی میشیم 

خودمم خداروشکر مشکلی ندارم 

فقط نمیدونم با مورفو ۴ممکنه طبیعی شدیانه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
اگه اوایل کآری طبیعیه واسه هورموناس ....چیکار کردی باردارشدی ....منم امروز داروهامو شروع کردم واسه م ...

کار خاصی نکردم مشکلی نداشتم همسرم واریکوسل داشت اون عمل کردو دارو میخورد