بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دوسال پیش خریدم، همزمان مامان و عمه و دخترعمم هم خریدن، ما ک تاثیر ندیدیم.
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
به خدا رفتم زیر نظر یه خانمی تو روبیکا پیجش@thinness اصولی رژیم گرفتم الان هفته دومم ۳ کیلونیم کم کردم ۶۹۱۰۰ بودم الان۶۵۴۰۰ اینقدر راه امتحان کردم خسته شدم نیوشا خوردم اثر نداشت قرص متفورمین فلوکسیتین خوردم با وجورد اینکه بردار شوهرم داروسازه گفت نکن مال اولی مال قنده دومی افراد افسورده میخورن هیچ تازه هر روز سرگیجه و تهوع ایزی اسلیم خوردم بازم گفت نکن کلیه کبدت خراب میشه اونم کلیه هام عفونت کردن که مشخص شد مال اونه هزالم خوردم که گلاب به روت همش اسهال همشونم خودسرانه به تجویز دوستان عزیز نی نی سایت ولی الان والله خدارو شکر فعلا هیچ مشکلی ندارم با این رژیمه خدا ازش راصی باشه