2777
2789
عنوان

خوشگلا میشه یه لحظه بیاین😍❤💛

118 بازدید | 7 پست

خانما من میخوام یه کرم پودر حاوی اس پی اف بگیرم،اگه اس پی افش بالای ۲۰ باشه عالی میشه

میشه از تجربیاتتون برام بگین

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریم و سی گل و مای من دارم و استفاده میکنم ، هر سه خوبن

منظورت بلک دایموند عزیزم

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

اگه برای استفاده روزانه میخوای ب ب کرم یا سی سی کرم بخر از spf۳۰ شروع میشه 

یا ضدافتاب رنگی بگیر مثل ام کیو ،اَون ،مدیسان ،ژوت اینا بالای۳۰ دارن

کرمپودرای خارجی هم مثل لانکوم ،تارت و .. اس پی اف دارن ولی بالای ۵۰۰تومن شده الان

سر میزنی به سودا اما نه دل به دریا. محبوب من! مبادا مرد خطر نباشی❤
پیشنهاد من ضد آفتابه که برای پوست خیلی ضروریه

منم تا حالا کرم پودر نداشتم و از ضد آفتاب استفاده میکردم ولی حالا به یه کرم پودر که بشه تو هوای آفتابی استفاده کرد نیاز دارم

اگه برای استفاده روزانه میخوای ب ب کرم یا سی سی کرم بخر از spf۳۰ شروع میشه  یا ضدافتاب رنگی بگ ...

قیمتش مهم نیست فقط میخوام یه کرم پودر با کیفیت باشه

ممنون عزیز دلم