روبالشتی مدیر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 2910 عنوان خانومایی که لاغرن بیان لطفا😁 | مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 56 پست سلام من یک عدد چاق هستم🙈من امروز تا الانیه موز دو تا نون تست جو یه قاشق عسل یه لیوان شیرقهوه خوردمزیاده ایا🤔۳نهار میخوریم احتمالا تا اون موقع یه هلو یه خیار بخورم😄نظرتونو بگید لطفا شما خیلی کمتر از این میخورید 🤒میخوام لاغر بشم😃 عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان» 1399/03/22 | 13:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 126187 خوبه اگه قدتون بلندباشه ولی عجیبه که بااینکه انقدکم میخورید63این شاید تیروئید تون کمکاره قدم ۱۶۸بجاش شبا زیاد میخورم 😂آخه شوهرم میگه اگه شام کم بخوری منم نمیخورم مجبورم بخورم دیگه بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
dokhtaraban عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 5171 بعدش چی😀 خیلی فاصله تا خواب زیاده یه وقتایی که تا ساعت شیش بعدظهر چیزی نمیخورمولی شام روحتما میخورم
روبالشتی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 2910 کالری شماره مانکن رو نصب کن .هدف اولت رو چیزی که واقعا میخوای بشی نزن.چون ممکنه اذیت بشی ، زده شی م ... مانکن نصب کردم هدف نزاشتم پولیه🙄🙈اما از متابولیسم روزانه که متناسب با وزن و شرایطم گذاشته هرروز حدودا ۱۰۰۰تا کمتر میخورمدکتر میخواستم برم به خاطر کرونا از خونه بیرون نمیرم😕 عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
dokhtaraban عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 5171 قدم ۱۶۸ بجاش شبا زیاد میخورم 😂 آخه شوهرم میگه اگه شام کم بخوری منم نمیخورم مجبورم بخورم دیگه خخخخ هم قدیم. آهاهمونه پس
65rozi عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 3676 مانکن نصب کردم هدف نزاشتم پولیه🙄🙈اما از متابولیسم روزانه که متناسب با وزن و شرایطم گذاشته هرروز حد ... دکتر کرمانی اینترنتی هست.داخل مانکن الان برو وزنت رو 20تا 30کیلو کمتر بزن .بهت سکه میده .بعد برو انتخاب هدف .گولش بزن
anahita4 عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 7012 دو تا نون؟؟؟ من صبحونه کم کمش یکی میخورم چشم رنگی جونتونم😍🤍😂
روبالشتی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 2910 یه وقتایی که تا ساعت شیش بعدظهر چیزی نمیخورم ولی شام روحتما میخورم 😯اینجوری خوبه پس منم سعی میکنم یه ساعتایی از روزو بی خیال خوردن بشم🤣🤦 عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 126187 دو تا نون؟؟؟ من صبحونه کم کمش یکی میخورم تحویل نمیگیری 😒 بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
روبالشتی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 2910 دو تا نون؟؟؟ من صبحونه کم کمش یکی میخورم نون تست جو خیلی کوچیکه هرکدومش یه کف دسته همشم پفه اصلا انگار هیچی نیس عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
dokhtaraban عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 5171 😯اینجوری خوبه پس منم سعی میکنم یه ساعتایی از روزو بی خیال خوردن بشم🤣🤦 آره ولی اگه صبحازودازخواب بیدارمیشین حتماصبحونه بخوریدمن چون دیرازخواب بلندمیشم مشکلی ندارم که ناهارنخورم ضمناتحرکتون روبیشترکنیدوروزی حداقل نیم ساعت بی وقفه هوازی کارکنید
anahita4 عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 7012 تحویل نمیگیری 😒 سلام عجق خودمببخشید ندیدم😍 چشم رنگی جونتونم😍🤍😂
anahita4 عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 7012 نون تست جو خیلی کوچیکه هرکدومش یه کف دسته همشم پفه اصلا انگار هیچی نیس اها مرسی گلم😍 چشم رنگی جونتونم😍🤍😂
روبالشتی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 2910 آره ولی اگه صبحازودازخواب بیدارمیشین حتماصبحونه بخوریدمن چون دیرازخواب بلندمیشم مشکلی ندارم که ناهار ... باشه حتما😘🙏 عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 126187 سلام عجق خودم ببخشید ندیدم😍 سلام نپص😍فک کردم فراموشم کردی همیشه میبینم دوستای دیگتو یاد میکنی ولی منو یاد نمیکنی دلم میگیره بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
anahita4 عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 7012 سلام نپص😍 فک کردم فراموشم کردی همیشه میبینم دوستای دیگتو یاد میکنی ولی منو یاد نمیکنی دلم میگیره & ... ❤❤قربونت برم من عشق خودمی💙💙💙💙باش نفسی همیشه تگت میکنم تو فقط غصه نخور😍😍 چشم رنگی جونتونم😍🤍😂