2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو موقع غذا خوردن هم احساسش میکنی یا نه کلا غرق غذا خوردن میشی و از یادت میره؟؟؟و استرسم داری در طول ...

نه احساسش نمیکنم غذا راحت میره پایین ولی وقتی میخام غذا بخورم تو بلع مشکل دارم احساس میکنم حالا اشتباهی میره پایین تو ریه ام. استرس که فراوون. شباهم دیر میخوابم متاسفانه

چجوری میشی؟

من پارسال افسردگی شدید گرفته بودم سر قرصام حساس شده بودم قرص که میخوردم احساس میکردم تو گلوم گیر کرده خیلی بی قرار می شدم و گریه میکردم، هی چیزای نرم و چرب میخوردم مثلا رد بشه ولی چون عصبی بود هی بدتر میشد

بعد چندروز خوب شد قرصامو که ادامه دادم و روانشناسمم نگرانی مو برطرف کرد در مورد اون حالتم

نه احساسش نمیکنم غذا راحت میره پایین ولی وقتی میخام غذا بخورم تو بلع مشکل دارم احساس میکنم حالا اشتب ...

منم اون موقع که این افسردگی شدید و وسواس فکری رو پیدا کرده بودم نسبت به بلعم وسواس فکری داشتم، همه ش حس میکردم ممکنه الان آب دهنم بره توی گلوم و خفه بشم.

من پارسال افسردگی شدید گرفته بودم سر قرصام حساس شده بودم قرص که میخوردم احساس میکردم تو گلوم گیر کرد ...

اررره منم حس میکنم قرصام گیر میکنه یا حس میکنم الان غذا خفم میکنه. الان خوبی؟ این حسو نداری؟

نه احساسش نمیکنم غذا راحت میره پایین ولی وقتی میخام غذا بخورم تو بلع مشکل دارم احساس میکنم حالا اشتب ...

خواب شبت که به هم می ریزه نشونه اینه یه جای کار میلنگه، به روانشناس مراجعه کن به نظرم عزیزم