2777
2789
عنوان

چیه این طرز فکر زود شوهر دادننننن😒

1492 بازدید | 106 پست

خانواده های قدیمی باز خداروشکر دهه ۶۰ به بعد بهترن

همیشه برا من برنامه میریزن در نبودم...

الان نشستیم حرف از خونه شد مادر جون به بابام میگه رفتین خونه ی جدید دخترتم ازدواج کنه

بابا ۱۶ سالمه شاید عید بریم یعنی ۱۷ سالگی ازدواج کنم منی ک متنفرم از این چیزا😒💔

اما بابام خدا روشکر پشتمه😂

شما چی میکشین؟😂💔

پوووففف انگار حالا شوهر چیه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودتم همچین بدت نمیادا

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

منم عمم از ۱۶سالگی برام خواستگار میفرستاد😐

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

دخترم هشت سالشه دختر عمه اش هم هشت ساله اش به دخترم گفته اگه زود ازدواج نکنی ترشیده میشی 😑دخترم می گه من دوست ندارم زود ازدواج کنم ترشیده بشم زشت میشم🤔گفتم نه تازه خوشکل تر و جذاب تر میشی 😂