2777
2789
عنوان

بچه ها شما چطوری کسب درامد میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 72 پست

جاری من که با پروش مرغ و خروس اردک غاز  با دیپلمش درامد داره ماهی حدالقل یه ملیون

انوقت پارکینک خونشو گرفته درست کرده اونم اجاره داده اون اجاره هم مال خودشه

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه رشته ای خوندی؟

من دکتری کشاورزی دارم نتوستم کار پیدا کنم و با رشته ام فقط مشاوره سه تا پایانامه ارشد هستم که برای هر دانشجو فقط 150 تومان بهم میدن

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
میشه عکس یکی از عروسکاتو بفرستی هنرمند

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من دکتری کشاورزی دارم نتوستم کار پیدا کنم و با رشته ام فقط مشاوره سه تا پایانامه ارشد هستم که برای ه ...

برای این رشته باید خودتون اشتغالزایی کنین

هرچی مقطع بالاتر ، پذیرش برای کار کمتره

الان غیر از دانشگاه هیچ سازمانی جذب دکتری نداره

جالبه که برای این سه تا  دانشجو من دو سال وقت میزارم باید مقاله هاشونم بنویسم انقدر تنبلم که یه جوریایی انالیز پایانامه و نگارش گردن من می افته

قراره اخر ماه یه عرضه اولیه بیاد اول ازون شروع کن

منم تازه میخام وارد بورس بشم خودم هیچی بلد نیستم میخام بده به کسی برام مدیریت کنه

برای خرید این عرضه اولیه چقدر باید پول داشته باشی؟ از الان مشخصه؟ اصن هیچی سر در نمیارم

.Sit with winners, the conversation is different
آها خب خداروشکر همینجوریشم رو رواله 

اره خوبه فعلا  این اقا گفتن هم گرون تر بر می دارن هم به اسم برند خودمون می ذارن فروش ما به هیچ فروشگاه دیگه ایی ندیم جز دونه ایی بخواییم بفروشیم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

میشه بگی چقد درآمد داری؟دارم همین کارو شروع میکنم

تقریبا ماهی یک و دویست.

البته من تمام وقت نمیرم، هفته ای چهار روز میرم.

بیشتر کلاس داشته باشی، پولت هم بیشتر میشه

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
جالبه که برای این سه تا  دانشجو من دو سال وقت میزارم باید مقاله هاشونم بنویسم انقدر تنبلم که یه ...

چقد زحمت کشیدی تا دکترا بخونی😔..دوستنون راس میگن ..اینطور مشاغل خودتون ی فعالیتی بکنین بهتره بنظرم..

برای این رشته باید خودتون اشتغالزایی کنین هرچی مقطع بالاتر ، پذیرش برای کار کمتره الان غیر از د ...

اره عزیزم قبلا گلخونه داشتم اما سر پارداری بچم و استراحت مطلقی بودن جمعش کردم همسرم میگه نمی خواد خودتو سختی بدی  کار میخوای چیکار برای خودت تفریح کن  من خودم بهت پول میدم

من دکتری کشاورزی دارم نتوستم کار پیدا کنم و با رشته ام فقط مشاوره سه تا پایانامه ارشد هستم که برای ه ...

چقد خوب،

گلم میشه درباره رسیدگی به درخت پسته راهنماییم کنید

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...